Daca intrebi ce s-a intamplat in tara noastra, iti pot spune!
Partidul Social Democrat, a vrut sa-l rastoarne pe Presedinte. Cauzele nu ma privesc! Presedintele era unul Basescu!
Toate procedurile lor au dat si chiar au clarificat ca este o Lovitura de stat! Dupa ce au votat in Parlament 'suspendarea' presedintelui, au recurs la alte mijloace abjecte! Au schimbat avocatul poporului, prin mijloace neconstitutionale, au inlocuit presedintele Camerei Deputatilor, la fel.
Si multe altele!
Nu ca as tine cu Basescu asta, dar mijloacele au fost in afara Constitutiei, a LEGII! Fara de care nu poate functiona o Democratie, daca asta vrem!
Statele Occidentale au criticat asta, UE in special!
Asta ca sa ma limitez doar la cate am zis.Ca spatiul nu permite!
Nu vreau dusmani.Pace pls.
Off pe site-ul asta toți sunt dispusi sa se certe si fac caz din motive neansemnate...
Motive neinsemnate, ca ai sarit cu jigniri la adresa unor oameni carora nu le ajungi nici la degetul mic.
"Motive neinsemnate, ca ai sarit cu jigniri la adresa unor oameni carora nu le ajungi nici la degetul mic."
Ai terminat? Daca ai chef de cearta ai gresit persoana.
Da, iti petreci mare parte din timp pe TPU si ai ajuns sa faci comparatii intre persoane fara a le cunoaste in viata reala dar ar trebui sa schimbi asta, nu e ok.Nu sunt atât de lipsita de cunostinte.
La 70 de ani bunicii mei(atât cei materni cat si cei paterni)isi petrec timpul citind,facand treburile gospodariei, jucandu-se si la varste inainte jocuri precum tennis, mergand in tari straine, facand deseori calatorii si ajutandu-i pe membrii familiei, nu isi irosesc timpul pe TPU(nici ca ar avea timp pentru asta) si la 70 de ani cred ca voi avea lucruri mai bine de facut decat TPU.
Recunosc, nu sunt la nivelul lui mintal. Între noi e totusi o diferenta de 56 de ani.Dar cand voi avea 30-40 de ani cred ca lucrurile vor sta altfel.
Citesc mult in comparatie cu peste
60-70% dintre copiii de varsta mea.
Si nu cred ca raspunsurile date de mine, la nivelul unui copil de 14 ani denotă prostie.In locul meu altii si de 16-17 ani n-ar fi in stare sa scrie 2 rânduri aici.
Ba da, denota multa prostie. Nu ma intereseaza ce fac bunicii tai.
Si o mare parte din raspunsurile tale denota prostie... multa ![]()
Dar nu trag concluzii în privința unei persoane fara s-o cunosc in viata reala.
Nu esti atât de inteligent/matur precum pretinzi.Esti mult mai prejos decat ai crede (stand in mediul virtual o mare parte din timp si cautand cearta din motive neansemnate cu necunoscuti) si in loc sa-ti bati capul cu un copil de 14 ani (pentru ca vad ca n-ai nimic mai bun de facut fiind atât de "matur")ar trebui sa traiesti in pas cu realitatea, nu pe un site.
Faci cum crezi, n-are rost sa stau la discutii cu persoane fara un scop in viata ce se iau in gura cu copiii amintindu-le mereu faptul ca sunt mai "maturi"datorită vârstei(desi la vârsta ta cred ca iti voi fi mult superioara mental).Eu am lucruri mai bune de facut decat TPU toata ziua, iti doresc o viata...ca pana acum.Succes! :*