| GamingSoloInRetea a întrebat:

Care sunt șanse sa câștige tot republicanii in SUA in 2028?

8 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

0! Oricine din partidul democraților va castiga în 2028 contra oricărui republican! Americanii nu ar face aceeași greșeală de 3 ori! Majoritatea deja regreta ca i-au susținut pe republicani! Sper totuși sa mai dispara persoane din acel partid! Mulți merita anchetați pentru fapte penale și hoție

| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Iar esti in bula ta happy Trebuie sa fie frumos acolo.
Americanii sunt prosti, habar nu au de economie. Ei cred ca Trump si republicanii au distrus economic celelalte tari prin tarifele lor, mai ales pe China... asa ca sunt foarte multumiti de alegerea lor.

Ca sa nu mai zic, daca se incheie o pace intre Rusia si Ucraina Trump isi va asuma toate meritele

| LisaJulie a răspuns (pentru suntserios):

Pai tocmai! Clovnul portocaliu nu va încheia nicio pace! Habar nu are de diplomație! Ce pace a făcut pana acum? Spunea ca termina cu războiul 24 de ore și nu a terminat nimic! A început altul cu Iranul! Jumătate din americani regreta decizia făcută crede-ma! Eu ma uit la multe pagini de pe Reddit ( unde nu prea sunt votanti pro-Trump) care spun ca rudele lor regreta decizia făcută și mai bine votau cu Kamala! Trump are în SUA încredere sub 20%

| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

El clar nu va incheia nicio pace, dar daca va fi... probabil ca el isi va insusi meritele

| J0B0MAT a răspuns (pentru LisaJulie):

La răspunsul ăsta mi-ai zis să te fac pro-rusă?
No, și eu sper să câștige democrații, dar dacă americanii au votat un condamnat penal că Trump, n-ar fi e mirare ca apoi să îl voteze pe Jos Vancea sau cine o mai fi. Mai ales că Musk poate ajuta din nou cu propaganda și dezinformarea prin twitter, Grok, corupere.

Ca să răspund la întrebare, eu zic că șanse sunt cam 50-50, ținând cont de ce am spus mai sus.

| LisaJulie a răspuns (pentru J0B0MAT):

Nu ti-a cerut nimeni părerea pe tema asta oricum! happy

| J0B0MAT a răspuns (pentru LisaJulie):

Tocmai am menționat că tu mi-ai zis să vin la răspunsul ăsta al tău, că altfel nu îl vedeam. Observ că iar îmi copiezi și emoticonul pe care l-am pus la întrebarea ta.Mă bucur că te inspir și că îmi copiezi din idei.happy

| LisaJulie a răspuns (pentru J0B0MAT):

Chiar ai de când sa te cerți cu mine pe orice tema dar nu-i nimic! Când tu vei bune întrebări, eu le voia nota special cu 1! Numai din lipsa de ocupație!