| FreddieM a întrebat:

Ce ati votat (sau veți vota) azi, libertate sau totalitarism?
Cheers

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu am votat, in Romania nu exista un viitor indiferent cine ajunge la putere va fi mai rău, avem 209 miliarde de euro datorii,TVA va creste,impozitele,preturile,chiria, utilitățile, totul se va dubla chiar, nimeni nu poate schimba asta, suna a fatalism dar asta e adevărul, pentru mine nu contează cine va fi

| RAY a răspuns:

Am făcut un test democratic prin care sa aflu cu care mă asociez cel mai bine, a ieșit câștigător Nicușor, voi vota cu el, recomand https://www.testvot.eu/

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ecuații

| gabicoo a răspuns:

Votul este o opțiune personală și nu trebuie expus în mod public.

Normal ar trebui să votam pentru continuarea parcursului european al țării.

| FreddieM explică (pentru gabicoo):

Greșești, ai libertatea sa faci publice preferințele tale electorale desigur în afara perimetrului secției de vot. Pune un link care demonstrează ca e ilegal.
Cheers

| Frank51 a răspuns:

Votez pentru un președinte onest.

| LisaJulie a răspuns:

Degolanizarea României

| Cipi1212 a răspuns:

Susțin UE și NATO!

| Seba2013 a răspuns:

Guvernul este unul singur.
Iar din Liberalism face parte atat a avea un singur partid cat si multipartidism. Iar independenti nu sunt pentru ca Corporatiile ti pune pe tava. Tu alegi ce ai.

| Kiran a răspuns:

L-am votat pe Mitica Petrea!

| Darius50boss a răspuns:

Nu aveți voie să spuneți îi ziua alegerilor

| Darius50boss a răspuns (pentru Darius50boss):

Mai bine îi după dacă vreți

| 4564561234435455 a răspuns:

O porcarie, de parca se schimba ceva in bine, mai bine stau si joc table, daca imi dadea 100 de lei poate votam, dar asa pe gratis nu imi mai pierd vremea ca nu are rost, sa faca ce vor ma doare fix in cot, si asa tot fac ce vor fie ca votez sau nu.
Eu am fost tot de treaba daruitor si pentru ce, toti is pe interes

| MaimutaInPijamale a răspuns:

Am votat George Simion.

Întrebări similare