| GamingSoloInRetea a întrebat:

Ce s-a întâmplat cu Polonia? Vad ca ș-au ales un președinte conservator cu tendințe extremiste, prieten cu George Simion! Parca ei erau mult mai pro europeni și pro occidentali ca România! Și vad ca nici Polonia nu a semnat tratatul cu OMS cum nici Slovacia, Cehia și Ungaria nu au semnat iar Ungaria ar vrea sa iasă din OMS! Ce se intampla cu Europa de Est?

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Rusia se intampla

| Mosotti a răspuns (pentru suntserios):

Nu cred ca e cu rusii Polonia, ca sustine ukraina, polonia in general era cu SUA, politica astuia seamana cu aia trumpista, catre extremism.

| Wr3nch a răspuns:

Ce sa se intample? TikTok e folosit cu sucess sa ii intoarca pe cei fara cultura si cu venituri mici impotriva democratiei alimentand extremismul si nationalismul.

| GamingSoloInRetea explică (pentru Wr3nch):

Asta din Polonia prieten cu Simion este cu tiktok? Asa a câștigat?

| gabicoo a răspuns:

Este conservator de centru dreapta - nu este extremist. Nu pune semnul egal între el și Simion al nostru. Georgică a băgat și el capul în poză la un moment dat.

Nu uita că noul președinte al Poloniei a fost anterior director al institutului memoriei și imediat după ce Rusia a invadat Ucraina a ordonat dărâmarea tuturor monumentelor rusești sau închinate ostașilor sovietici aflate pe teritoriul țării sale.

Ce se întâmplă cu Europa de Est? Este rezultatul agresiunii ruse în Ucraina - în principal, dar și rezultatul acumulării unor nemulțumiri populare care a avut drept consecință o puternică reacție anti-sistem. Să nu crezi că cei 6 milioane de români l-au votat pe Nicușor Dan de frumos și deștept ce este. Din cei 6 milioane 3 au votat ca să nu iasă Simion.

| GamingSoloInRetea explică (pentru gabicoo):

După părerea mea este mai rău ca Simion! Este anti avort iar în Polonia este ilegal avortul dacă ar fi câștigat pro europeanul l-ar fi legalizat! Asa cu ăsta avortul poate deveni ilegal de tot! De asemenea uraste LGBT și cred ca va interzice paradele ca în Ungaria și se opune adoptării monedei EURO! Îmi e mila de ce se va intampla cu Polonia

| gabicoo a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

În Polonia se trăiește de câteva ori mai bine decât în România, au economie, au industrie, au agricultură trăiesc din ce produc - noi in schimb trăim din împrumuturi. Mi-e milă de noi nu de ei.
Singurul lucru cu care nu sunt de acord este interzicerea avortului.

| minrest a răspuns:

1. Nu se intampla decat ca in Polonia partidul care era la guvernare pana de curand, care este ce e drept eurosceptic si ameninta separarea puterilor in stat si alte aspecte ale democratiei parlamentare, dar sustine Ucraina impotriva Rusiei, a castigat alegerile prezidentiale. Au pierdut parlamentul si guvernul acum un an sau doi, dar au presedintele. Hai ca nu e mare lucru. Eu un partid conservator, cu adevarat conservator, nu e de extrema dreapta, eu zic ca merge. 2. Pana la urma, OMS e doar un organism al ONU, daca are mai putine fonduri pierd statele cele mai sarace, nu prea avem chef de ele acum, suntem asediati de dictaturi pe peninsula noastra. Fiecare stat din Uniune cu populatie mai mare de 5 milioane, UK si fiecare dominion, USA si multe tari din Asia si America Latina au o medicina si o expertiza medicala mult superioare OMS, asa ca nu avem nevoie de OMS. Agentia asta, dominata de China care a cumparat votul multor state africane, da doar argumente conspirationistilor.

| Cipi1212 a răspuns:

Se pare că Polonia a vrut cu Rusia.

Răspuns utilizator avertizat