Comanzi un T700 de la skynet sa te apere de prosti. Ala va asculta ordinele tale si poate scapa tara de inutili
Daca esti major, muta-te.
Nu ma intereseaza ca se supara nu stiu cine, dar iti spun eu ca natia asta e cel mai jegos lucru care poate exista in Romania. Nu ai cum sa schimbi astfel de oameni, cu cat o sa incerci sa iti faci dreptate cu atat mai mult o sa scoata coltii.
Poate ii sperii cu politia totusi.
Cel mai bun sfat ar fi sa eviti confilctul in sine.
Circula pe strazi populate ca sa eviti situatia.
Nu iti recomand sa raspunzi cu aceeasi arma pentru ca(din proprie experienta iti spun) sa zicem ca sunt 1-2 tigani si hai sa zicem ca tu ii bati sau le raspunzi cu aceeasi moneda.E posibil sa mai fie in apropiere o satra care asteapta sa faci un gest.Ei incearca sa te intimideze pentru ca atat le poate capul
. Sunt "smecheri" doar in satra,gasca.
E spiritul de turma.
Singuri crede-ma ca nu mai sunt asa de smardoi.
Ideal ar fi in momentul in care te agreseaza sa mai fie alte persoane in jur care sa iti poata lua apararea,in caz contrar se aplica legea junglei(pana vine politia,mai vine si o ambulanta)si nu ai multe optiuni,totusi fuga e rusinoasa dar e sanatoasa.
E bine sa practici un sport de auto-aparare si sa incerci legal sa faci rost de un spray paralizant sau un taser desi nu stiu exact cum ai putea.
Cand treci pe langa personaje de genul, evita orice interactiune cu ei.
Totusi, chiar daca am zis sa nu raspunzi cu aceeasi moneda, nu e ok nici sa te lasi scuipat.
Jignirile poti sa treci peste ele.
Daca totusi te agreseaza mai grav(chiar sa ajungi la spital)si tu nu ai nici o vina, in final poti depune plangere la politie.
La agresat deja este un lucru grav un lucru ce implica politia pe fir(vb.cu parintii si mergeti la o sectie de politie si faci o plangere-si nu cred ca nu se va lua in considerare) ****(varianta 2 este sa ii prinzi pe rand cand nu is in gasca si ii curentezi dar asta presupune sa ii urmaresti si sa stii unde frecventeaza? eu sincer le rupeam botu. daca esti din Timisoara spune-mi ca ti rezolv eu ca am mai impachetat tigani din Timisoara )? astept raspuns!
Vorbit cu parintii, si sa iei o atitudine in fata lor, nu fii momâie, chiar politia daca devine nasoala treaba
Încerc să ignor persoana de mai jos care "rupe boturi în fața ecranului".
Mă rog, anunță poliția despre ce se întâmplă, încearcă să îi ocolești și de asemenea cumpărați un spray cu piper.De ce spun asta? Poți să fii cel mai tare bătausi de la tine din gradină, nu te lua de ei, lăsai în pace să își facă treaba, nu de alta dar nu știi de ce sunt in stare.Credema că și eu pot sa îi fac plic dar nu merita să mă murdăresc cu așa ceva.
GamingSoloInRetea întreabă: