| GamingSoloInRetea a întrebat:

Cum a fost cumpărată Realitatea TV de Călin Georgescu, AUR și POT? Am auzit ca Anca Alexandrescu ar avea legături cu Rusia? Ce credeți, ea ar trebui anchetata?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu bani, cum altfel sa fi cumpărată? Aur a cheltuit 3 milioane de euro doar pentru turul 2 și doar la Realitatea

| J0B0MAT a răspuns:

Și Simion a spus că a dat bani televiziunilor, mai precis la Realitatea că acolo se tot duce el și erau știri cu sumele exacte, câteva milioane de euro.
Nu știu ce legături are ea cu Rusia, dar cred că trebuie amendați, anchetați toți cei care promovează idei comuniste, fasciste, ori ale inamicilor oficiali la siguranța națională, precum rușii.

| mODIN a răspuns:

Anchetata pentru ce? Nu e ilegal sa ai "legaturi" cu state straine ca si civil

| Cipi1212 a răspuns:

Cred că da.

| Seba2013 a răspuns:

Intr-o societate exista mai multe colective. Asa cum exista si mai multe grupuri de parlamentari. Tu alegi guvernul nu si parlamentul in care exista senatori care reprezinta corporatiile.

O Firma este obligata sa isi faca o societate. Societatea este compusa dintr-un Administrator si o Adunarea. Muncitorul nu are voie sa participé la gestiunea firmei si sa suporte toate deciziile firmei care pun presiune. Adunarea care este lacoma si isi pune administratorul ei tu nu o vezi.

Suverania Populara nu isi cauta munca in masa ci sa stea la birou. Daca vrei munca in masa, sa produci cat trei, sau sa canti 7 din 7 pana iti pierzi vocea exista si asa. Stiai ca Elvis Preaslei a avut depresie pentru ca trebuit sa cante mai mult pentru contractele agentilor decat pentru el? Vrei sa ajungi chiris la un propietar care iti infleaza lucrurile si te face umblii de 10 ori mai mult prin locuri grele si stresante unde te plateste prost si iti cere dupa aceea chirie dublu?