| INSOLINYO a întrebat:

CUM SE TRANSFORMĂ UN „MARE PREMIU" ÎNTR-O FRAUDĂ CU KILOMETRAJ DAT ÎNAPOI? CAZUL JEEP ROMÂNIA VS. UN CONSUMATOR VULNERABIL

Salutare, comunitate! Vă scriu cu o mare dezamăgire și cu speranța că puterea voastră poate face lumină acolo unde o corporație încearcă să ascundă gunoiul sub preș.
Sunt Călin, sunt consumator vulnerabil, și am crezut că am primit o șansă de la viață când am câștigat marele premiu al campaniei Burn Energy: un Jeep Renegade „NOU".

Realitatea? Am primit o mașină care pare a fi un „rebut" cosmetizat, cu probleme care intră în sfera penală.
Iată DETALIILE CRUCIALE pe care Jeep România (AutoItalia) încearcă să le îngroape:

1. PROBA MĂSLUIRII: KILOMETRAJUL ASCUNS (Infracțiune?)
Am primit mașina ca fiind „Nouă". Pe ceasurile de bord scrie 21.000 km.
DAR, în memoria computerului de bord (Trip A – neresetat), apare valoarea reală: 39.000 km!
Întrebare: Unde au dispărut 18.000 de km? A fost mașină de teste/angajați, dată kilometrajul înapoi și vopsită frumos pentru a fi dată ca „premiu" unui naiv? Aceasta este o posibilă înșelăciune conform Codului Penal.

⚠️ 2. PERICOL PUBLIC: MAȘINĂ LIVRATĂ ILEGAL FĂRĂ SISTEM SOS
În acte (COC), mașina este declarată Model 2023. În realitate, șasiul este 2022.
Diferența nu e doar o cifră. Mașinii îi lipsește sistemul eCall (Butonul SOS).
Acest sistem este OBLIGATORIU în UE pentru mașinile noi din 2023. Practic, au livrat unui client vulnerabil mașină neconformă normelor de siguranță. Dacă fac accident și nu pot suna la 112, mașina nu o va face pentru mine, deși ar fi trebuit!

3. GARANȚIA „ACTIVATĂ DIN PIX" PE O ALTĂ FIRMĂ
Când am mers la service (Silvermotors) cu probleme tehnice (uși lăsate, geamuri zgâriate), mi-au spus: „Nu mai aveți garanție".
Au activat garanția în Octombrie 2023 pe numele agenției de publicitate, cu luni de zile înainte ca eu să văd mașina. Mi-au furat timpul legal de garanție și acum refuză reparațiile.

4. REACȚIA LOR? M-AU BLOCAT!
Am încercat să discut omenește. Când le-am prezentat dovezile (poze cu bordul, lipsa butonului SOS), Jeep România (pagina Facebook a Auto Italia Romania) m-a blocat pe Facebook. Aceasta este „soluția" unui brand global pentru un client care cere conformitate.

AM NEVOIE DE SFATUL VOSTRU:
* Având în vedere diferența de km (39k vs 21k), este mai bine să fac direct Plângere Penală la Parchet pentru înșelăciune sau să merg doar pe Civil/ANPC?
* Există jurnaliști sau avocați în grup dispuși să preia un caz despre marketing înșelător și produse neconforme livrate ca premii?

Nu cer milă, cer DREPTATE. Vreau ca acest caz să fie un exemplu: nu ne mai lăsăm păcăliți de etichete strălucitoare care ascund produse defecte!

Vă mulțumesc pentru sfat!

https://www.tpu.ro/......e-livrate/

4 răspunsuri:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Salutare. Dacă într-adevăr ești Calin (câștigătorul campaniei) și nu cineva care are ceva cu compania, te felicit pentru reușită. După cum știi in decursul anilor au fost o mulțime de campanii (mai ales la țigări... câștigai nu știu ce Porsche 911 cu Kent), care în final au fost mincinoase și nu a câștigat nimeni nimic. În privința campaniei de la Burn, intra-adevar, aceștia stipulau "Un Jeep Renegade Nou". După toate observațiile tale in legătură cu "noutatea" vehiculului, îți recomand să mergi la ANPC și să consulți și un avocat in aceasta problema. Succes.

| INSOLINYO explică (pentru AsgaardSephiroth):

Salut și mulțumesc pentru mesaj. Sunt cât se poate de real și, să fiu sincer, mă simt complet depășit de situație.
​Nu am niciun fel de experiență juridică, nu m-am mai judecat cu nimeni și e terifiant pentru un om simplu să se pună singur cu o corporație gigant care are armate de avocați. Când vezi că ai dreptate – mașină veche în loc de nouă, kilometri măsluiți – dar ei te blochează și te ignoră, te simți mic și pierdut.
​Voi merge la ANPC așa cum spui, dar am mare nevoie de ghidaj din partea comunității pentru că efectiv nu stăpânesc procedurile și mi-e teamă să nu greșesc.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru INSOLINYO):

Colegul Ioandelasal te poate îndruma mai bine in zona juridică. E domeniul lui.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca situatia este cea descrisa ai doua cai simultane:
1.Reclamatie la ANPC. O poti trimite prin posta cu confirmare de primire sau s-o depui personal.
2.Plangere penala pentru inselaciune.
Daca nu te descurci angajeaza un avocat.