| Alex765431 a întrebat:

Cum vi se pare criza apei potabile din Prahova? Cine e de vină? Deja a fost reluată alimentarea cu apă, dar deja s-a întrerupt iar, după nici 24 de ore de la reluare, din cauza unei avarii!

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Niciodată ei. Întotdeauna ceilalți! Nu ți-e clar?

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine sa fie de vina... Statul eșuat creat de PSD

| J0B0MAT a răspuns:

Cine conduce toate instituțiile astea de 30 de ani e de vină.Le-au condus atât de bine încât la un moment dat crapă tot și e nevoie de timp pentru ca cineva nou să repare tot răul făcut de ei.

| Wukong a răspuns:

De vina sunt multi, pentru ca acum nimeni nu stie unde sa mai indrepte degetul catre cine.

Dar cum vrei sa gestioneze situatia un "ministru" care habar nu are sa numeasca 3 specii de animale protejate de lege si care nu are nicio diploma care sa ateste ca e capabil de functia pe care o detine. Au fost niste reparatii de carpeala care pana la urma au cedat

| eliancodrut a răspuns:

Ministerul mediului, indiferent de cine este condus. Atata timp cat la conducerea acestor ministere sunt oameni fara valoare, care nu stiu ce-i aia organizare, asa se vor intampla lucrurile ori unde.
Cum este posibil ca la conducerea Ministerului Apararii Nationale sa fie pus un om care nu a facut armata? In alte functii sa fie pusi ospatari, cantareti de restaurante etc. Dar ce este si mai grav este ca aceste persoane nu au condus si nu stiu sa conduca un organism.
Am vazut ca peste tot e de vina PSD-ul. Nu sunt in politica, dar mi se pare ca priministru este de la PNL, ministrul mediului este de la USR. Trebuia sa vina PSD-ul sa organizeze treburile celorlalti?
Ca observator neutru, intreb votantii: nu v-ati saturat de unii oameni care au falimentat sanatatea, au negociat cu UE conditii de neacceptat, indreptate ulterior de cei care sunt criticati in prezent, iar acum cu aceasta catastrofa a apei potabile? Acesti oameni sunt pusi in functii de un alt partid decat PSD, pe care "suntcurios" il face vinovat.

| Alex765431 explică (pentru eliancodrut):

Deci ceri demisia ministrului mediului, Diana Buzoianu? Zici că ea trebuia să soluţioneze situaţia rapid? Ea a zis că nu îşi va da demisia în urmă acestei situaţii.

| Alex765431 explică (pentru gabicoo):

Asta îi bună laughing

| MihaitzaItza a răspuns (pentru eliancodrut):

Majoritatea instituțiilor statului sunt conduse de dubioși puși în funcții pe pile de mare baroniadă PSD PNL. Sa dai vina pe un ministru care e acolo de 5 luni că nu merg instituții în care sunt numiți politic aceeași oameni de ani și ani...

| mariuspinciuc a răspuns (pentru MihaitzaItza):

Ministra mediului e de la USR. Când a venit pe funcție a dat afară ceea ce tu numești dubioși de la PSD, PNL și a pus niște incompetenți. Și da, un ministru răspunde de tot ceea ce se întâmplă în subordine, nu există că a știut că n-a știut că nu s-a putut că nu știu ce. Dacă a știut e grav, dacă n-a știut e și mai grav. Asta trebuia să facă prima dată. Să plece din fruntea ministerului și apoi să fie cercetați disciplinar și dați afară ceilalți care se fac vinovați. Apropo, dacă sunt aproape 200.000 de oameni lăsați fără apă, asta nu se cheamă atentat la siguranța națională? Unde este Parchetul General să se autosesizeze și să înceapă niște cercetări? Măcar pentru abuz în serviciu și neglijență în serviciu și tot ar trebuie procurorii să deschidă niște dosare. Dar de, ce să-i faci, cred că nu va mai dura mult și va veni vremea când românii își vor face dreptate cu toporul.

| MihaitzaItza a răspuns (pentru mariuspinciuc):

Nu construiești nimic schimbând oameni de 6 ori pe an... Niciodată.

| MihaitzaItza a răspuns (pentru mariuspinciuc):

Nu își va face nimeni dreptate cu toporul. O mica parte din Românie sunt niste maimuțe needucate autointitulate suveranisti.