| Razzvan1612 a întrebat:

Daca nu-mi fac proectul la fizica are voie profesoara sa-mi puna 4?

25 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu, are voie sa-ti puna nota 1.
Nota 4 se pune daca ai facut ceva, dar nu este corect.

| darrio2007 a răspuns:

Iti poate pune si 1.

| darrio2007 a răspuns:

Fă-ți proiectul că asta e prioritatea ta acum.

suntserios
| suntserios a răspuns:

4 nu, dar poate un 2 sau 3

| NLS a răspuns:

Dacă restul colegilor au primit nota pe el, e corect sa fii notat și tu în consecință.
Insa sa nu pună note celor ce l-au făcut, doar note celor ce nu l-au făcut, nu mi se pare foarte corect. (însă e de porc sa reclami profesoara pentru asta, caci ea încearcă sa te facă responsabil pe viitor prin acea nota. Și eu am luat un 3 la franceza pe clasa a 4-a. De atunci am avut doar 9 și 10.)

| johnnny123 a răspuns:

Nu, profesorii nu mai au dreptul nici să noteze elevii, nici să le verifice în vreun fel cunoștințele, nici să le pună absențe, nici să le ceară să fie disciplinați la ore. Profesorii nu mai au absolut niciun drept, iar elevii au toate drepturile.

Dă-o în judecată și cere-i despăgubiri de un milion de euro pentru că a îndrăznit să te pună să înveți.

| LisaJulie a răspuns (pentru johnnny123):

Practic nu l-a pus sa învețe ci sa facă un proiect! Oricum un proiect putea sa îl facă!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

La ora ei, profesoara are voie sa puna note.
N-ai proiect sau n-ai temele facute, poti primi nota 4!
N-ai invatat asta pana la 15 ani?

| Hyperion7 a răspuns:

Nu,însă poate sa te asculte și dacă nu știi, atunci îți poate pune și 2, nu numai 4.

| ReddY25 a răspuns:

Da,desigur

| siriusblack98 a răspuns:

Are voie sa iti puna si nota 1 din oficiu nu doar 4.

| Razzvan1612 explică (pentru siriusblack98):

Din cate stiu un profesor nu are voie sa noteze elevul doar daca ii da test scris sau oral

Plus ca aveam de facut in Ianuarie si mia pous nota acum
Caci nu l-am facut

| siriusblack98 a răspuns (pentru Razzvan1612):

Eu din cate stiu un profesor are voie sa iti puna nota si pe teme, in special pe cele nefacute. Practic este un task scolar ce nu a fost indeplinit.

Pe teme ne facute stiu sinur ca nu are voie sa te noteze

Bafta atunci, o sa ai nevoie cand te loveste realitatea laughing

Art. 115. -
(1) Instrumentele de evaluare se stabilesc în funcţie de vârstă şi de particularităţile psihopedagogice ale beneficiarilor primari ai educaţiei şi de specificul fiecărei discipline. Acestea sunt:

a) chestionări orale;

b) teste, lucrări scrise;

c) experimente şi activităţi practice;

d) referate;

e) proiecte;

f) interviuri;

g) portofolii;

h) probe practice;

i) alte instrumente stabilite de comisiile metodice şi aprobate de director sau elaborate de către Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice/inspectoratele şcolare, elaborate în conformitate cu legislaţia naţională.

Pai ti-ai dat raspunsul singur, tema se incadreaza la punctele d si e care pot fi notate in functie de rezolvarea sau nerezolvarea acestora. Pustiule tu incerci sa faci pe desteptul cu un sistem gandit importiva celor ca tine. N-ai sanse sa fentezi treburile astea. Data viitoare fa-ti tema.

| Salontanul a răspuns (pentru Razzvan1612):

Incearca sa nu dai raspunsuri aiurea! Aici este un loc unde incercam sa raspundem serios. Pentru o tema (de orice tip) nefacuta ti se poate da orice nota sub 5. Nota 1 ar reflecta cel mai bine lipsa totala a efortului si potrivit regulamentului scolar se poate da orice nota intre 1 si 10.

Referatul la tine e tema?

Pustiule, referatele si proiectele intra la categoria de teme, asta pentru cultura ta generala. Tu poti sa contesti lucrul asta cat vrei, pana si organizatia scolara o sa iti dea definitia din DEX a ceea ce inseamna o tema si te-au inchis instant.

Definitia din DEX a unei teme: " Exercițiu scris dat școlarilor, studenților etc. pentru aplicarea cunoștințelor dobândite. " Conform definitiei, referatele si proiectele FAC PARTE din categoria de teme, iar pe teme se dau note la aprecierea profesorilor in functie de cum au fost sau nu rezolvate. happy

In alta ordine de idei chiar te rog sa o si dai in judecata pe profesoara aia pe motiv ca ti-a dat 4 pentru un referat pe care aveai obligatia de elev/student sa il faci si nu l-ai facut. Sa ne zici cum a mers. Vezi sa nu se transforme notele pe viitor pentru teme nefacute din 4 in 1. Ea a fost chiar de treaba ca ti-a dat doar 4. Putea sa iti dea punctul din oficiu conform regulamentului implementat de catre ministerul invatamantului si nu aveai ce sa-i faci cum nu ai nici acum.

| LisaJulie a răspuns:

Dacă proiectul este cu nota atunci da îți poate pune 4

| Kufu95 a răspuns:

Poate să îți pună și mai mică, nu ai făcut-o, ai vrea să îți pună 10?

| Whitte a răspuns:

Nu are voie sa-ti puna 4. E prea mult daca nu ai facut nimic din tema. Trebuie sa-ti puna o nota mai mica. 1.