Cel mai probabil, nu. Simion nu o fi băiat de treabă, dar pe față, cel puțin, spre deosebire de CG, e măcar cu un picior pe pământ.
Dacă sa crezi ca vei câștiga simpatie publica cu discursuri neolegionare și declari ca nu ai cheltuit NICIUN leu în campania ta în condițiile în care ai cheltuit o grămadă sunt dovezi de inteligenta pentru dumneata, atunci chiar nu vreau sa știu cum arata concepția d-tale despre prostie. Simion e căpcăun, asa e, dar măcar nu e aproape diagnosticabil psihiatric.
Maniera în care te exprimi îmi creaaza serioase dubii în privința,, pregatirii''cu care te lauzi, dar e o problema secundară. Ce ai afirmat în tornada asta inutila de explicații fără sens puteai sa o rezumezi pe scurt la ideea, cu care de fapt sunt și eu sunt de acord, ca orice candidat are LIBERTATEA sa promoveze orice idee, oricât de stupid ar suna. Nu ai greșit în,, pledoaria ta''și nici nu te-am contrazis.
Am vrut doar sa evidențiez faptul ca tipul lui de mentalitate, de ideologie, nu e compatibila cu calitatile/atribuțiile președintelui unui stat democratic. Era atât de simplu, dar ai vrut neapărat sa te bați puțin cu cărămida-n piept. Nu cu mine amice, fii mai temperat puțin, ai putea, cu puțin efort, sa faci discuția asta sa fie mai plăcuta și mai interesantă. Încă rămân deschis conversației, doar te rog sa nu fii prea recalcitrant, nu mi-as dori sa fii primul utilizator blocat de mine.
Cheers
Nu-mi amintesc sa te fi intrebat ceva. Nu-ti convine parerea mea scrie la minister!
Știi cumva de ce a fost suspendat nelimitat userul Bitchinreddress?
Nu prea înțeleg de ce mă tot întrebi pe mine de ce sunt banati userii
Nu stau să îi urmăresc pe toți.
Ea intr-adevar punea intrebari cu tendinta de trolling dar mai sunt altii! In schimb acel user GligoresiLaruca raspunde urat la cam tot userii si le da si ignor fara le fi spus nimic! Dupa mine este cineva cu un cont fals
Iti spun scurt, reciteste ce ai scris, banui ca ai boala aia cand uiti ce scrii pricepi a cum? Vezi ce ai scris, ca ai jignit si ca ai spus ca presedintele daca ar fi asta, ar impune nu stiu ce chestii, astea arata ca esti slab informat, dar si ca nu accepti cand gresesti.
De vrei sa ma blochezi este alegerea ta, oricum nu cistig nimic nici daca ma blochezi nici daca lasi asa.
Sa fii sanatos, eu nu pot discuta cu oameni care cum spune zicala aia, "Eu o tin de coarne tu spui cai ciuta".
Ramai cu ce crezi tu, sa fii sanatos, nu caut eu sa te luminez, ori sa iti arat ca gresesti, desi am incercat, dar mai bine este sa ma abtin.
Hai mai Reliane, nu trebuie sa fii doctor în științe politice ca să vezi ca CG era complet paralel cu rolul de șef de stat.
Și nu pricep de ce alertezi pentru opinia mea bazata pe propriile lui declarații. Ca doar nu am inventat nimic.
Doar îți cer sa te calmezi și sa termini cu injuriile și cuvintele astea ofensive, deși nu as vrea sa cred, ai comportamentul unui CG-ist frustrat care neaga evidenta, supărat ca l-au trimis pe,, Mesia'' acasă.
Nu te costa nimic sa te exprimi în mod educat, cred ca pana la urma ești capabil sa porți o discuție civilizata. Keep calm and have a great week.
Cheers
Vorbesc educat cum vorbesc si oamenii cu mine. Iar ca idee, eu nu is fan georgescu, eu is pentru bagarea lui la puscarie. Dar cand vad oamenii ca tine cu ce rahat vine, vrei sa ma fac ca ploua, sa intorc capu in alta parte?
Indiferent cine este, tu trebuie sa respectii pe toti oamenii pricepi? Daca nu pricepi, atunci nici nu-ti pot desena, dar felul tau dea gandi arata ca ai tendinte dictatoriale, Vai ce sa caute, n-are fata, e complet paralele, serios?
Esti expert, stii tu cine are fata si cine n-are? Pina la urma orice om din RO poate candida daca intruneste cerintele cerute corect? Daca asa este, atunci respcta pe toti la fel, nu fi rasist, cazi deja in penibil.
Eu zic sa ne oprim aici, si mai termina cu sa ma calmez, is foarte calm, sa fii tu santos, eu cred ca tu esti ala care te tot agiti. Iara daca mai continui cu tonul cel ai si de dictator, o sa te blochez eu pe tine.
Deja te crezi nu stiu cine sau mare cunoscator cand de fapt esti pe dinafara.
Poti sa scrii ce vrei, nu iti mai raspund ca iti dau apa la moara in felul asta, dar ca idee esti o persoana care nu recunoaste cand greseste, care tot persista in ideile lui care sunt departe de adevar, asa ca nu prea m ai avem ce discuta.
Vorbeste de unul singur, eu nu mai iti raspund ca nu am cui. Te popmeni ca tu esti m, are geniu, dar stai pe TPU si faci pe altii prosti, frustrati si mais tiu eu cum.
sabin89 întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
MisterKat întreabă:
Șachi întreabă: