Pe lângă faptul că eu nu cred că a câștigat pe metode ok(avem și o comisie parlamentară de mulți nerecunoscută care afirmă asta), ura pentru Sov și Voiculescu a contat mai mult decât aprecierea pentru Băsescu.
Dacă Geoana nu mergea la SOV înainte de dezbaterea finală, părerea mea, azi se pregătea să termine al doilea mandat.
și ca fapt divers: mi se pare mult mai greu de înțeles cum a câștigat Iohannis, că un candidat mai puțin carismatic și care să pară atât de puțin uman, eu n-am văzut nicăieri în lumea asta.
E simplu de inteles. Ura împotriva psd.
Într-un an s-a dus psd la 46% si pnl la 18%...
mai mult aș zice emoția de moment după povestea cu diaspora
Dragnea, Ponta, Tariceanu si Basescu sunt mai carismatici, uh? Cand sunt mai carismatici? Dupa 3-4 pahare de sprit sau dupa ce vand resursele statului pe nimic?
Băsescu a fost extraordinar de carismatic și dibace în campanie.
Pe Tăriceanu și Dragnea nu i-am văzut într-o dezbatere vreodată.
Ponta a fost praf.
Și discursul lui Dragnea are accente legionare, chiar aș vrea să-l văd pus într-o dezbatere cu un alt ins, mai mult legionar decât el, poate Andrei Caramitru, că e la modă personajul.
Ponta a fost mult mai pregatit in campanie decat Iohannis. Daca nu ar fi fost campania din online pentru Iohannis, alegerile din 2014 ar fi semanat cu cele din 1992 ca rezultat.
De acord și cu campania online, acolo a stat foarte proooost Ponta.
Las ca toti se dau cocosi in timpul campaniilor electorale si in timpul dezbaterilor. Merita observat si tras o concluzie la ceea ce au facut dupa.
Sa dus 46 la psd din 39% alegatori spre deosebire de prezidentiale când au fost 70%. Si se stie ca absenteismul nu e cauzar niciodata de votantii psd.
Tocmai.
dacă era atât de urăt psd-ul era distrus și la parlamentare.
dar nu s-a creat momentul ăla de emoție asemenea povestii cu votul din diaspora, când era lumea revoltată că nu votează semenii din diaspora. dacă se întâmpla colectiv-ul în 2016, ori dacă PSD-ul se încăpățâna să guverneze și după colectiv, eu cred că nu treceau de 30%.
A, și tot la o prezența mare fața de parlamentare, parcă 55%, în primul tur, tot a câștigat detașat Ponta și a mai luat vreo 6-7% și Tăriceanu.
deci, cum spuneam, alegerile se joacă pe emoția de moment.
cum s-a jucat și brexitul.
și la noi încă nu s-a ajuns la metode cambridge analytica.(cred eu)
Atunci lupta cu Geoană?
Păi nu ești la curent? Mirare!
Flacăra Violet!
Am avut o poezie umoristică pe tema asta, dar am șters-o de pe blogul meu, că era un pic porco, și nu mă lăsa Google Adsense cu ea. Dar o caut și nu mă las până nu ți-o dau aici.
Dar iată, prietenul meu Google nu se dezminte,
Relax. Enjoy. Be. Happy. Și nu lua prea în serios păpușile de la putere. Am învățat asta de la un mare șef de servicii secrete din Vest, ieșit la pensie. O să mă întrebi unde și când. Vrei să știi prea multe.
https://clipetraite.wordpress.com/......ri-violet/
I-ai greșit numele lui hrebe
în rest foarte tare poezia
Nu am scris-o eu, by the way.
Pentru ca, pe langa o echipa de campanie fff. buna, a avut si sprijinul serviciilor (fara de care nu poti castiga un mandat de presedinte, chiar dac ai fi merkel in persoana).
costachea întreabă: