anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce e marijuana inca ilegala? Efectele negative ale marijuanei nici nu se compara cu cele ale tutunului si ale alcoolului

82 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Legalizarea marijuanei? Voi sunteti normali? Eu am fumat de vreo 6 ori marijuana.Niciodata nu a fost un efect placut, cum auzeam la altii sau vedeam in filme. Aveam senzatie de voma, ameteli, si nu puteam sa mai imi controlez corpul. tot am insistat cu fumatul pentru ca am zis ca poate... poate o sa am si eu efectele acelea de euforie. Ei bine nu le-am avut. Ultima oara aceleasi simptome dar de 1000 de ori mari rau, am lesinat, am facut un atac de panica f f urit, am chemat slavarea pentru ca imi era f rau, de abia puteam sa vb si simteam cum se scurge viata din mine. Bineinteles ca nu am zis medicului ce am facut dar banuiesc ca si-a dat seama. A fost cea mai traumatizanta experienta din viata mea, mi-am vazut moartea cu ochii.Ma simt f ff rau si acum dupa 3 zile, a trebuit sa ma invoiesc de la servici.Va dati seama ce efecte mi-a dat marijuana. Asa ca ce sa mai vb de legalizarea ei cand mai unpic si imi dadeam suflul. Sper sa-mi vada cineva postarea si sa ia in calcul fffff serios ce am scris eu aici. II multumesc la dumenezeu ca mai sunt in viata! Numai bine va doresc si multa, multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pt. ca iti lumineaza creierul, iar cei ce ne conduc au nevoie de,, oi'!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum actioneaza marihuana asupra creerului uman?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da asa este, nu consumati marijuana, lasati-ne pe noi sa facem treaba grea, nu ati incercat nu mai vorbiti despre studii, teste si eu stiu ce tampenii si aberatii, no legalizati, avem de unde sa luam. Bine zis tipule_verdewinking

| rary_7201 a răspuns:

In primul rand iarba e de la dumnezeu, e naturala, o iei de pe camp, o usuci si o pui in pai.
Iarba vindeca cancerul, te scapa de depresie, te relaxeaza si multe altele.
Fumez cam de 2 ani si singurul efect negativ pe care il am de la iarba e faptul ca a 2-a zi ma trezesc cam greu din somn.
Nu ma voi lasa niciodata de iarba, ma bucur nespus ca am descoperit-o si o voi consuma pana in ultima clipa.
Cei care au avut efecte negative de la iarba, ori sunt alergici la ea, ori au fumat shopuri fara sa stie.

Pace!

| AlexTm a răspuns:

De ce toata lumea cand se vorbeste de marijuana se gandesc la efectele negative ale acesteia? Intradevar sunt destule efecte negative dar asta in cazul in care fumezi iarba ca si cum ai fuma tigari. Iarba iti deschie usi atunci cand nu ai chei. Iarba leaga oamenii mai bine ca orice. Iarba nu te face agresiv ca si alcolul. Iarba te relaxeaza. Iarba incetineste dezvoltarea cancerului. Iarba ajuta la dezvoltarea materiei cenusii. Iarba te face sa gandesti acelasi lucru din 10000 de perspective. Mai vreti motive?
spune NU ETNOBOTANICELOR! cumparati doar ORIGINALUL!

| FLoryN_7497 a răspuns:

N'ai cu cine sa vorbesti ma in tara asta de nimic...
Va veni si vremea cand marijuana va fi lagalizatawinking si atunci vreau sa ii vad pe toti astia ce mai zicwinking

| 20CMRecords a răspuns:

@Cryss

Cu oameni ca tine, e clar de ce Romania e unde e. Marijuana drog mortal rolling on the floor) Doamne, dumnezeule... Cata PROSTIE! In 2500 de ani, de cand exista si se utilizeaza marijuana NU A FOST INREGISTRATA NICIO VICTIMA. In schimb, din cauza consumului de tutun/alcool/plante etnobotanice, mor milioane de oameni anual! Canabisul este de zeci de ori mai putin periculos ca tutunul, si nu CREEAZA DEPENDENTA. Repet, pentru toti cretinii care dezinformeaza si asculta manipularile de la TV : CANABISUL(MARIJUANA) NU CREEAZA DEPENDENTA, precum tutunul. Inc-o data, NU CREEAZA DEPENDENTA. Si voi incheia postarea cu refrenul melodiei lui Pacha Man, Legalize It: "LEGALIZATI SI NU MAI CRITICATI, IAR DACA NU CUNOASTETI VA ROG FRUMOS FUMATI!"

| Edward_4543 a răspuns:

Oricum mai bine marijuana decat etnobotanicewinking

| Anonimul230 a răspuns:

Marijuana nue ste interzisa fiindca "este mortala", ea este itnerzisa deoarece da stari foarte interzise in lumea reala:X Legalize it

| Haarp a răspuns:

La a treia incercare a mea am luat 4 shoturi din alea mari si era sa si mor la cat de urat ma simteam, plus ca mi-am luat pulsul cand am vazut ca am 185 bat/min m-am speriat mai tare.Plus ca iti afecteaza perceptia timpului lucru uneori bun uneori rau, dupa experienta de atunci nici nu m-am mai gandit sa fumez vreodata.

| arfe19 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta asa e eu am fumat 3 ani si n-am avut probleme absolut deloc niciun fel sincer cei care se simt rau parerea mea fac abuzul prea mare si de asta dar fratilor ia fumati cu masura sa vedeti va mai e rau?

| arfe19 a răspuns (pentru Haarp):

Offf doamne eu am fumat aproape 3 ani dintre care 8 luni zi de zi si seara de seara dar asta nu inseamna ca am facut abuz nu va stit limitele fumati cu limita si sa vedem o sa va mai fie rau?

| smokesalot a răspuns:

Marijuana nu are cum sa iti provoace cancer la plamani desteptilor! fix din potriva, ai mai putine sanse de a avea cancer si nu doar la plamani! THC ce se afla in planta marijuana incetineste raspindirea cancerului in tot corpul! mai informativa un pic inainte de a scoate pe gura tot felul de prostii! Nu spun ca ar fi bine sa fie fumata de toti pustanii care descopera marijuana si se prostesc exact ca si cu alea legale. Hai s zicem ca se legalizeaza...va este frica ca copiii vostri o sa fumeze? stati linistiti ca asa de usor le e si sa cumpere o sticla de JB chiar daca nu au 18 ani! deci...sa fim seriosi! legalizati odata iarba si scoateti de pe piata alcolu si tutunul!

| Sayman a răspuns:

De ce? au interziso de la inceput americanii, apoi au facut tot posibilu sa fie ilegala si in mai multe tari. Totul a inceput in anii 30 ai sec XX cind industria petro-chimica a inceput marea sa dezvoltare (pe google o sa gasiti daca va intereseaza istoria ilegarizarii Canabisului).Eu consum de ceva timp canabis si vreau sa spun ca ea nu este daunatoare atunci cind stii sa te controlezi, adica consumarea ei in cantitati mai mici si mai rar, dar ce tine de prostiile care leau bagat incap la majoritatea populatie este ca ea nu stie sa se limiteze la unlele chestii ca consumul alcoolului, marijuanei si alte droguri usoare, de aici si se incepe problemele.Dar ce tine de efecte negative durei de cap, stomac, voma si altele sunt nerespectarea unor reguli de care este strict necesar pentru a nu avea probleme cu sanatatea 1.inainte de a consuma canabis mincati bine 2.nici prin ghind sa va treaca consumul de alcool sau alte droguri 3.consumul limitat (nu cautati senzatii mari, daca iarba este buna e destul pina la 3 fumuri ).Nu iutati folositi canabis pur fara alte adausuri.Iar ce tine de schimbarile in viata mea de cind folosesc canabis sunt multumit deoarece de atunci nu mai consum alcool, cafea si nu mai sunt nervos ca inainte si asa ca de nu vor so legalizeze la noi plecam cu toti in Oladahappy! Da si nu se recomanda la toti sa o fumeze chiar si in cantitati mici mai ales personele care sunt bolavi cu inima.Multumesc sper sa fie de folos Bafta voua!

| visdevara a răspuns:

Mda deci nu prea ai ce vorbi cu incuiatii din Romania, odata ce nu ati incercat "unii" nu mai ziceti de cancert ca nu stiu ce ca esti predispus la boli etc. alchoolul, tutunul nu tot la fel face, si chiar de la alchool auzi la stiri baba violata si batuta, un conducator sub influenta alchoolului a omorat 3 persoane. niciodata nu am auzit la stiri sau poate nu am vazut eu ca un om a fumat MARIJUANA precizez nu legale! si sa fi facut ceva rau, si eu cred ca sa poti sa fumezi marijuana trebuie sa fi citit, sa fi destept pentru ca nu orice om inapt sau fara imaginatie poate sa se simta bine daca fumeaza! Parerea mea este sa fumezi dar sa stii cand sa te opresti, 1-2 cuie pe saptamana sau chiar la 2 saptamani, eu cred ca ar face multa lume mai fericita, mergeam pe strada si eram treaz eram ok, dar trebuia sa ma intalnesc cu gagica si logic eram fericit si ma uitam in jur si vedem numa oameni tristi, fete triste ochi inlacrimati cu capu`n pamant, dar asta este natia noastra in amsterdam de ce sunt legale si sunt bune nu ca la noi, pentru ca sunt mult mai inteligenti si le aduce si profit decat sa faci pe sub mana fara taxe fara nimic, dar ROMANIA spune tot. Pace si cine o face am tot respectul pentru el/ea si doar o viata ai ca fumezi, ca bagi un pai, ca esti alchoolist ca mergi in cluburi, ca arunci banii in stanga si in dreapta 1 VIATA ai si totul da o dependenta!

| Ganjaa a răspuns:

Si de ce ar trebui sa fie legala? Sa vedem toti cocalari fumand pe strada si ascultand florin salam la telefon? Nu...Parerea mea este ca nu ar trebui sa o legalizeze ..cat despre efecte, este mult mai sanatoasa decat tutunul si daca fumezi cu limita 90% nu o sa ai probleme. OneLove

| Modiga99 a răspuns:

Va spun din propia experienta, cand am fumat prima data Marijuana (acum 2 ani, iar de atunci in fiecare zi pana azi) Primul lucru care il simnteam era ca imi cedau genunchii, si ca mi se inmuiau picioarele, apoi ma uitam la o umbra ascultand musica (in gasca, inconjurat de vreo 6 baieti) si incepeam sa rad la umbra aia, apoi sa am halucinatii, sa imi apara totul mai aproape. (Parea ca se apropie pamantul de mine)Apoi am inceput cu un ras isteric de ne-controlat. Uitandu-ma la prietenii mei care radeau si ei, ma facea sa rad si mai tare, dar era o senzatie placuta, fara dureri de burta, fara nimic (Cand razi fals in general te doare burta) Apoi m-am asezat pe o piatra mare si incepusem sa simt o caldura. Nu mai simnteam frigul de afara si parca cineva ma strangea in brate, ca si cum nu mai simnteam nici o atingere (Am primit un pumn in mana si nu l-am simntit mai deloc). Apoi privirea se inroseste, pari ca te uiti intr-un glob sau la un film 3D, cand toate apar spre tine, dar fiecare lucru este accentuat si foarte mare, si clar. (Si inbunatateste privirea / claritatea privirii) Apoi inima incepe sa o ia razna, si sa bata foarte repede, fapt care te panicheaza, dar doar pentru moment, si chiar daca esti panicat, continui sa razi. Apoi usor, usor, mintea se relaxeaza, si nu mai poti scoate nici un cuvant de pe gura vara sa-l stalcesti. Apoi dupa 1-2-3-4 ore (depinde de cantitatea fumata) efectul trece incepand cu halucinatiile care dispar, privirea nu mai este rosie si totul pare normal, pulsul devine normal, si cazi intr-o mica tristete, pentru ca s-a terminat efectul. Cam asta e ce patesti cand fumezi Marijuana pentru prima oara. Am uitat sa mentionez fapul ca, in inspirarea fumului, poate provoca mici arsuri pe gat, care duc la tuse. Nu ar trebui sa fie ilegala, in Spania, unde ma aflu eu, amenda pentru minim 10 grame de marijuana este de la 3.000 pana la 30.000 de euro. Este o prostie, daca Presedintele Romaniei ar incerca un joint cu iarba, ar legaliza legea, asa ca, drogati-l rolling on the floor

| Cosmin-Andrei_Manda_1990 a răspuns (pentru moonY):

Www.iarbaverde-deacasa.weebly.com acolo o sa gasiti in categoria statistics cate ceva care poate o sa va mai schimbe cateva pareri despre tot cacatul asta din jurul vostru. sunt fumator si am parerea mea cum toate parerile sunt impartite am facut asta in 20 de min cu toate chestiile care le aveam in calculator despre marijuana. app de la alcool si tutun cum spune si titlul se moare in fiecare an cu miile doar in tara asta iar voi spuneti ca cacatul asta nu e ok? unii sunteti chiar asa incuiati incat vb doar din auzite si doar din ce vedeti in jurul vostru. simtiti'o pe pielea voastra poate va mai aprinde niste neuroni

| DemoProstie a răspuns:

Cine are incredere cu adevarat in Creator, nu are nevoie de marijuana.Cei care fumeza si fac abuz posibil sa nu isi dea seama ca se afunda tot mai rau in placerile trupesti si in lumea babiloniana. Daca esti credincios LUI nu ai nevoie de ea.O parte din africani o considera planta sacra lasata de Creator.Ei sustin ca consumul de Canabis Sativa i tine mai aproape de Creator.Asta e, sunt mai liberi fata de alte popoare, la noi difera aparatul/masinaria.Deci cu iubire dai nastere la iubire si la Intelepciune, care vine NUMAI de la TATAL(Care exista!).

| Brumaru_Radu_1984 a răspuns:

Pentru ca face foarte rau organismului, nu stare de spirit, ci organismului, intodeauna o sa vrei mai mult, nu o sa te mai bucuri de micile palceri ale vietzi., acum chiar daca beau o sticla de jack sau daca ma uit la ea e tot aia, nu mai are nici un efect, singurul lucru care m-a adus in starea de relaxare a fost un joint., pe care nu o sa il mai incerc niciodata... prefer micile placeri ale vietzi nu sa ma rup o data si gata

| Ptarick375 a răspuns (pentru auran):

O prost**... informeaza-te mai intai si dupa comenteaza...