| GamingSoloInRetea a întrebat:

De ce romanii care sunt pro Roexist și anti-NATO sunt și antivaccinisti și împotriva plății cu cardul, împotriva LGBT și împotriva globalizării?

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Propaganda vine la pachet

| minrest a răspuns:

Este o ideologie care cuprinde toate elementele astea. Asta este ideologia extremei drepte contemporane, in plus sunt si sovini, antisemiti, sunt impotriva separatiei puterilor in stat, a democratiei parlamentare, bigoti.

| LisaJulie a răspuns:

Personal eu nu sunt pro scoaterii banilor cash definitiv, pentru ca nu pot avea incredere in guvern deplin, dar sunt extrem de pro UE si NATO si pro globalizare

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu toti romanii. Doar jumatate dintre ei.

In ceea ce priveste LGBT, eu unul, nu pot accepta existenta unei organizatii formata din oameni cu probleme psihice. Deci pentru mine este doar un grup de oameni cu probleme psihice, care vor sa fie acceptati asa cum sunt in societate. Si eu unul ii accept, dar nu sa modifice legislatia in favoarea lor, ca strica lucrurile.

| mODIN a răspuns:

Toate au in comun aceeasi idee: ca noi ne descurcam singuri si orice influenta din afara tarii e negativa.

| Solane a răspuns:

De unde ai tras tu concluzia asta?
Eu nu agreez lgbtistii dar fac plati doar cu cardul. Ii exasperez pe toti comerciantii. Si sunt vaccinata.
Cine-s aia roexist? Inca nu am auzit de ei.

| Dragosstpu a răspuns:

Este mecanism intreg de gandire: Anti-vaccinare, negarea pandemiei, anti Ucraina, pro Rusia, anti Nato, impotriva platii cu cardul, ca suntem controlati din umbra de alte forte decat cele de care suntem 'dresati' sau 'manipulati' sa credem, plus alte teorii conspirationiste. Am intalnit destui oameni care sunt siguri de aceste teorii, chiar si politic gandesc la fel: fie pro PSD, fie pro AUR.

| FreddieM a răspuns (pentru Dragosstpu):

,,fie pro PSD, fie pro AUR."
Nu prea sunt de acord cu afirmatia asta. Nu am votat ND ca sunt fan PSD, dupa deazastrul provocat nici un om sanatos la minte nu i-ar fi votat, pur si simplu ca cealaltă opțiune ar fi fost complet aberanta.
Vrem nu vrem, PSD are majoritatea si spre gasirea unei soluții, compromisul e necesar.
Cheers

| GamingSoloInRetea explică (pentru Dragosstpu):

Nu știu dacă sunt pro PSD, cred ca sunt pro SOS România și POT

| GamingSoloInRetea explică (pentru Dragosstpu):

Dar sunt și credincioși! Ce legătură are asta cu credința

| Dragosstpu a răspuns (pentru FreddieM):

Dintre toti conspirationistii pe care i-am cunoscut (in jur de 12-13) doi sunt fani AUR si restul PSD. Cu siguranta exista si care sustin alte partide, dar cum a observat si cel ce a postat intrebarea, e un sistem de gandire catre aceste perspective. Cheers!

Întrebări similare