Nu stiu de unde ai aflat de aceia multi.
Eu nu cred ca sunt asa multi cei care spun ca va ajunge la guvernare, la fel nu cred ca va fi desfiintat pana in 2028.
Sondaje sunt o mare falsitate! Huliganii nu au mai mult de 15-20% numai ca atunci când se fac sondajele de obicei tinerii nu sunt întrebați și mulți din orașele mari! Ei pentru așa zisele sondaje merg prin sate și orașe mici! Și pana în 2028 se pot intampla multe! Comisia Europeană spune ca nu vor mai fi tolerate grupările neofasciste, ceea ce va da țărilor un semnal de alarma sa interzică partide precum AFD sau cel al lui Le Pen! Oricum dacă prin absurd ar ajunge clovnii la guvernare în 2028 nu ar rezista mai mult de doua, trei luni deoarece nu au nici experienta și nici un proiect de țara sau reforme! De 5 ani de când sunt acolo numai scandaluri, violenta și amenințări știu, plus plimbări pe banii noștri
Si cine ii da jos daca vor avea majoritate in parlament?
Iesiti din bulele voastre ca o sa va loveasca trenul alegerilor de nu o sa stiti ce e cu voi
Tu crezi ca romanii vor sta cu mâinile în san când UE nu ne va mai da bani? Vor ieși în strada! Oricum ca să ajungă la puterii huliganii trebuie ca românii să fie cu totul nemulțumiți, iar cei care au votat toată viața ci PSD să nu mai voteze, lucru pe care eu nu îl vad! Chiar dacă a fost rău, acest partid a câștigat mereu Parlamentarele! Imposibil ca o majoritate covârșitoare care a votat mereu PSD să voteze altceva
Cine? Aia 45% care voteaza impotriva UE vor iesi in strada?
Aia care cred acum ca UE ne fura bogatiile tarii?
Deja m-am spart de ras! 45%? Când a obținut vreodată un alt partid în afara de PSD un scor atât de mare? M-am uitat la un sondaj azi și AUR avea 30% și nici pe ala nu îl cred! Cei care tot dădeau 40% în sondaje erau probabil site-urile lor
Da, un sondaj la comanda PSD tocmai ca sa nu dea impresia ca au picat de tot.
Nu mai fi naiva.
Tu spui ca sondajul CURS este făcut la comanda PSD? De ce?
Pentru ca cei care conduc CURS sunt apropiati ai psd.
Și tu pe bune crezi ca vor scădea atât de mult PNL și USR? Votantii PNL și USR nici vor sa audă de AUR
Normal ca vor scadea.
nu au cum sa ia masuri de asuteritate si sa ramana in top... nu au cum.
Deci tu ești sigur ca în 2028 vor veni clovnii la guvernare! Îți spun eu ca nu se va intampla vreodata! Vei vedea
Nu stiu cineva va veni la guvernare... stiu doar ca vor avea majoritate in parlament
Dar tot PSD-PNL-USR-UDMR vor fi! AUR nu poate face peste 50%
GamingSoloInRetea întreabă: