| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Deci am dat vreo 2000 de lei doamnei Claudia, cea care a creat canalul în care explica mai multe ritualuri printre care și un ritual de despărțire! Credeți că se va rezolva ceva? Amicul meu a spus ca nu poate da 300 de lei și va trebui sa sa se mulțumească cu 2000 de lei în prima faza! Oricum am mai încercat sa o sunam dar nu răspunde deloc! Și nu, nu ne-a blocat numărul mie și amicului meu deoarece arata ca suna dar totuși nu răspunde! Ce ar trebui sa facem? Credeți ca ar trebui sa îi dăm și restul de 100 de lei? Ea ne-a spus ca ne da detalii despre acel ritual de despărțire doar contra cost și ne-a cerut 300 de lei! Voi ce spuneți?

48 răspunsuri:
| aizen0567 a răspuns:

Sa fiu sincer ar trebui sa suni la un spital de nebuni sa ti rezerve o camera pentru cateva saptamani poate ti revii la normal

| IonelFlorianUrzica explică (pentru aizen0567):

Dar de ce?

| gabicoo a răspuns:

Eu zic să-i mai dai încă 2.000 de lei. Poate scoate și argintul viu din tine.

| Mihai8767 a răspuns:

Ce dracu tocmai am citit? cui i-ai dat bani? pentru ce? ce amic? ce despartire?

| gabicoo a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Pentru că ar fi cazul să te întorci în locul care ți se potrivește cel mai bine.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Nu înțeleg! Și ai mai pus un răspuns din care nu înțeleg nimic

| J0B0MAT a răspuns:

Eu cred că avem încă un troll pe TPU.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Mihai8767):

Cititeste din vechea mea intrebare ca eu nu am timp sa îți spun

| IonelFlorianUrzica explică (pentru J0B0MAT):

Eu vorbesc serios aici

| LisaJulie a răspuns:

Mai copilule, inventezi tot felul de povesti! Știm deja ca ești minor, nu ai dat de permis și nu l-ai picat de 15 ori, nu ai iubita, n-ai dat bacul, n-ai sunat o vrajitoare, n-ai drept de vot și nici nu cred ca ai părinții plecați în Germania, nu te lasă să stai pe internet mai mult de doua ore pe zi! De ce tot inventezi povesti aici?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru LisaJulie):

Sunt major! Am aproape 28 de ani! De ce crezi ca sunt minor?

| J0B0MAT a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Atunci e foarte nașpa pentru tine.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Nu înțeleg ce spui!

| IonelFlorianUrzica explică (pentru J0B0MAT):

Am intrat de mult în chestiile astea cu tarotul și new age! M-am uitat la mai multe site-uri cu prezicătoare care făceau diverse ritualuri și la comentarii scria ca au funcționat! Eu cred ca chestiile astea cu new age! Nu știu de ce dar am impresia ca funcționează

E din ce în ce mai rău pentru tine.N-ai văzut că le saltă mascații pe toate escroacele astea cu tarotul, poate au prins-o fix pe a ta!laughing

| LisaJulie a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Simplu! Copiezi întrebările altor useri! Mai era una care spunea ca dat bani la o prezicătoare iar acum spune ca e o escrocherie! Apoi brusc apari și tu cu o întrebare despre bani la prezicătoare! Mai demult era un user pe nume Cristina care cerea detalii despre cum sa se îmbogățească cu 8 clase și sa își facă vile! Apoi apari și tu cu o întrebare similara

| IonelFlorianUrzica explică (pentru LisaJulie):

Și crezi ca sunt minor?

| LisaJulie a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Da. La 28 de ani nu poți pune întrebări din astea sau maxim doar în gluma! Nu îți cred jumătate din povesti! Nici pe aceea cu amicul cu prietena ai cărei părinți sunt comuniști! Nici ca ai picat sala de 15 ori sau ca îți uiți parola și numele de utilizator!

| gabicoo a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Dacă îți luai, la timp, tratamentul prescris de medicul psihiatru - înțelegeai!

| gabicoo a răspuns (pentru J0B0MAT):

Pe Florică ar trebui să-l salte băieții de la ambulanță, să-l echipeze cu o cămașă de forță și să-l returneze la Bălăceanca.

Ea e o tipă de 25 de ani care crede că toți de pe aici sunt minori și nu are nimic de făcut cu viața ei mai bun decât să citească ce spune fiecare user pe aici.Și să mai dezinformeze uneori. Nu știu de unde are atâta timp liber de îi știe pe toți userii, probabil e șomeră sau minoră, oricum nu e nevoie să băgi în seamă ce spune, mai mereu greșește.

| FreddieM a răspuns (pentru gabicoo):

Si ii pune oleacă de creier la loc.
laughing))
Cheers

| LisaJulie a răspuns (pentru J0B0MAT):

Tu nu vezi ce intrebari pune? Dar nu ma astept la prea multe de la tine oricum! Oricum tu esti mult mai activ decat mine aici, deci eu cred ca tu esti cel fara loc de munca

| LisaJulie a răspuns (pentru aizen0567):

Cred ca ii va trimite pe aia la un alt spital! Daca intrebarile nu sunt la caterinca, atunci e grav

| mihai69 a răspuns:

Prostia se plătește.

| J0B0MAT a răspuns (pentru LisaJulie):

Eu nu îi știam toată biografia ca tine, eu știu câțiva useri pe care îi văd mai des, dar nici lor nu stau să le citesc toată biografia. Se pare că tu ai mult timp liber și mai bine l-ai folosi ca să citești ce spun niște politicieni ca să nu mai dezinformezi pe aici, dacă nu ăsta e chiar scopul tău. Sau niște cărți despre bunele maniere măcar, că văd că nu doar pe mine mă jignești constant.

| StoicAnalysis a răspuns:

Tu si prietenul tau v-ati luat teapa. Banii aia mai bine ii dadeai unui psihoterapeut si poate te mai salva din naivitatea pe care o ai.

Dragule, n u te-as fi jignit dacă tu nu m-ai fi acuzat de ceva ce nu sunt fără pic de dovezi! Nu ești în stare sa înțelegi ce scriu eu aici? Atunci ești exact asa cum spun eu, doar ca nu vrei sa accepți asta! Și tu nu vezi ce întrebări pune? Asta nu e major sau dacă e, intra aici doar ca posteze prostii, la fel ca multe din întrebările și raspunsurile tale de altfel! Și venind vorba de cărți citite, tu nu cred ca ai citit niciuna dacă nu ești în stare înțelegi ce citești!

| J0B0MAT a răspuns (pentru LisaJulie):

Efectiv ți-am arătat și data trecută cum te contrazici singură dar tot nu ai înțeles nimic. Văd că îți place să copiezi ce zic eu, dacă te fac auristă mă faci și tu, dacă îți spun să citești, să citesc eu, dacă îți spun că greșești în tot ce spui zici că eu greșesc.laughing
Vino cu ceva original, așa doar dovedești ce capacitate redusă ai. Iar prima tu ai jignit mereu, eu doar te-am făcut pro-rusă care nu e o jignire, iar de acolo singurele tale argumente erau jignirile chiar dacă vorbeam despre alte lucruri.Aici el nu te-a jignit cu nimic, tu ai început, la fel cum am mai văzut că jignești alți useri degeaba.Problema e la tine dragă, te ataci foarte tare din orice. El dacă trollează o face destul de inofensiv și nu face propagandă.

PS.Nu e nevoie să mai copiezi tot ce am zis acum și să spui că de fapt eu fac tot ce zic de tine.O să considerăm că ai făcut-o ca să nu mai pierzi timp aici și să mergi să citești biografia altor useri că vreo carte nicio șansă.

Nu pari un om citit! Nu este o jignire! Eu citesc întrebările altor useri, spre deosebire de tine! Și eu sunt atenta la toată întrebările lui, spre deosebire de tine! Tu nu știi ce prostii a scris pe aici în ultimele luni! Dar tu tot o ții pe a ta! Dovedește ca nu ai niciun fel de educație și nu înțelegi ce citești! Pot sa îți aduc n argumente și sa îți spun în continuare sa aduci dovezi la ce spui, dar tu nu poți!