| EUSIATIT a întrebat:

Dragii mei hai sa facem un sondaj. Sunteti de acord cu intentia GUvernului de a taia salarii pensii etc. Cit % are sanse sa treaca motiunea sau nu. Ati vazut sloganul afisat azi in sala parlamentului?{Ala mic si ala chior si au batut joc de popor] fac si ei haz de necazul nostru...

Răspuns Câştigător
| tyana a răspuns:

Daca aceasta masura ar scapa Romania din criza cred ca majoritatea am fi de acord.Si mai ales daca aceasta masura ar fi pe termen limitat pana la 31 decembrie ar fi ok, dar acum doua zile un consilier prezidential a spus ca aceste masuri vor fi pe termen nelimitat si pana la urma probabil permanente.
Ma gandesc ca noi cei mai tineri, putem merge in domeniul privat dar ce facem cu parintii si bunicii nostri pensionari?
Motiunea de cenzura are sanse foarte mici sa treaca, imposibile chiar. Dar ce am vazut azi in fata parlamentului mi-a amintit de revolutie.Nu-i vad bine pe cei care au luat aceste masuri.

8 răspunsuri:
| Alexstrasza a răspuns:

Faz haz pentru ca iti permit, daca ar fi in locul nostru ar iesi si ei in strada, nu-mi convine, normal... am si eu alocatie 420 de mii si aia mi-o taie.

| luiza a răspuns:

Sondaj? uita-te la tv, si numara cati nu sunt de acord. cui ii convine? doar ministrilor ca la salariile lor taierea nu se simte, dar la pensiile si salariile noastre ...nu pot sa inteleg: chiar nu gasesc sa taie din altceva decat din pensii si ajutor de somaj? de ce nu zice Boc ca taie salariile demnitarilor pana la salariul minim pe economie, sa vedem atunci cati mai vor sa fie ministri?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu sunt, se puteau gasi alte masuri pentru reducerea deficitului bugetar. Mi se pare ca sansele, ca motiunea sa fie adoptata ori respinsa, sunt aproximativ egale, cred ca o sa fie ceva la limita.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Ei fac haz de noi de mult timp, altfel n-am fi ajuns aici daca erau seriosi. Pur si simplu este un joc neloial care le convine.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Am fost aproape de rezultatele votului: 428 voturi exprimate, 425 valabile, 228 pentru motiune si 197 impotriva. Mai trebuiau doar 8 vaturi pentru ca motiunea sa fie adoptata.
Ceea ce ma enerveaza si deceptioneaza mai mult este faptul ca la sedinta au participat 458 de parlamentari, astfel ca 30 nu au binevoit sa voteze. De asemenea, desi a fost vot secret, am vazut ca au votat cu bilele la vedere, in dispretul chiar a propriilor reguli, fara nici o rusine. Halal sa le fie!

| EUSIATIT explică:

Va multumesc tuturor pentru rasp v as fi dat fiecaruia o fundita pentru ca fiecare aveti dreptate in felul vostru si de fapt toti laolalta suntem solitari dar.degeaba. poate o noua revolutie ar rez ceva. Oricum am ramas tot ca prosti in fata lor a mincinosilor si hotilor

| Marcian a răspuns:

Cred ca nu au de ales dar au avut acum un an si ceva si nu au facut nimic.Pentru asta ar trebui sa plateasca.De-asemenea nu fac nimic cu banii.Criza ne-ar fi atins oricum dar nu asa de grav daca ei ar fi avut habar de ceva economie si finante sau daca macar ar fi fost dispusi sa asculte opiniile altora.

regis
| regis a răspuns:

De acord nu e nimeni, dar ce mai conteaza? Pe mine unul ma deranjeaza mai mult faptul ca aceasta hacuiala fara logica este prezentata drept masura anticriza. Parca se vorbea de salarii nesimtite, de pensii nesimtite, de cresterea retroactiva a salariilor dascalilor cu 50%, cum se face ca cei care vor suferi cel mai mult sunt tot oropsitii soartei, adica medicii din spitale si dascalii din invatamantul preuniversitar? Asa le trebuie, daca nu le-a placut cartea...