Te inteleg ce vrei sa spui. Dar in ziua de azi, nu că nu ar fi fost si in alte vremuri, totul se plăteste.
P.S. Oricum sa nu-ti faci firmă, pentru că vei oferi gratis la toată lumea.
Ha, ha!
1. "Dupa parerea mea este o nesimtire totala sa iei bani de la cineva"
Păi văd că și tu ai luat bani de la cineva, și nici nu ai mai avut de gând să-i dai înapoi:
"în 14 August | Ion1989 a întrebat:
Daca tu ai card si ceri un avans de 50-100 lei la unu si tu ii trimiti iban-ul sa iti trimita banii aia si ala zice ca se duce la politie ca vrea banii inapoi, te poate prinda politia?"
2. "dar nesimtiti astia care sunt la magazine din astea mai mari, nu a fost o zi in care sa nu ia bani"
Adică tu ai vrea ca niște angajați ai magazinelor să-ți ofere ție produse gratuite, pe care să le suporte ei din buzunar? Și tot ei sunt nesimțiți, nu tu care ai pretențiile astea?
3. "Patronul asta la el la firma face ce vrea se crede la el acasa"
Păi este la el acasă, din moment ce este patronul firmei. Dacă face ceva ilegal, poți să-i faci plângere. Dacă doar nu-ți convine ție, fă-ți și tu o firmă.
4. Cine a venit cu ideea asta sa faca firmele cu patroni?
Economia liberă a venit cu ideea asta.
Am primit moca shaorma de vreo 2 ori, dar am cumparat cam tot de la el de prin 2021. Nu zi de zi, asa saptamanal. Mi-a zis e placerea mea, din partea casei.
Cine dracu e tampit sa iti dea marfa din magazin gratis si sa plateasca el ca prostul pe urma?
"dar nesimtiti astia care sunt la magazine din astea mai mari, sau precum soferul de autobuz la ei niciodata nu a fost o zi in care sa nu ia bani"
Tu de gestiune ai auzit? Stii ce este aia?