| Ion1989 a întrebat:

Dupa parerea mea este o nesimtire totala sa iei bani de la cineva, in ziua de azi oamenii vor doar bani dar relatii, prietenii nimic, peste tot unde platesti / cumperi ceva le faci lor bani naiba sa ii ia sa le creasca lor sula mare, niciodata nu am primit de la cineva un lucru gratis, ani de zile am facut naveta cu autobuzul si niciodata nu a zis soferul "Lasa banii, nu plati nimic" sau daca merg la un magazin si cumpar ceva nimeni nu a zis asa ceva si aici pe internet daca vrei sa accesezi niste
link-uri anume trebuie sa platesti, am vazut si acolo pe Youtube la canale acolo este o optiune sa devii nu stiu ce membru si sa platesti bani odata pe luna, doar mai demult mi s-a intamplat de vreo cateva ori sa merg la un chiosc si sa cumpar mancare si sa nu imi ceara bani, aia a fost ca o fapta buna, aia erau oameni buni, dar nesimtiti astia care sunt la magazine din astea mai mari, sau precum soferul de autobuz la ei niciodata nu a fost o zi in care sa nu ia bani, tot cand aud de firme / magazine din astea mari care vand materiale, scule, etc si cica "sunt cele mai mari distribuitoare din Romania" si mai au si patroni, directori eu pe astia nu ii suport, imi vine sa ii scuip in fata numai bani vor naiba sa ia niciodata nu iti da ceva fara bani, din ce am auzit inainte de 1989 nu era nicio firma cu "Patroni" erau maistrii si salariul se lua de la casierie si "Patronul" asta la el la firma face ce vrea se crede la el acasa, daca nu ii place fata ta nici nu te angajeaza, din partea mea praf si pulbere sa se aleaga de "Patronii" astia si de firmele lor, vor doar bani si daca ii zici ceva iti arata fundul. Cine a venit cu ideea asta sa faca firmele cu patroni? Curentul electric costa bani, daca nu il platesti ti-l taie, impozitul la fel daca nu il platesti iti iau casa si banii ajung tot la stat si astia care sunt in parlament vor numai pensii si salarii de cateva mii de euro asa de nesimititi sunt, nu le este rusine? Daca muncesti cinstit atunci da este normal sa fii platit si sa iei banii, dar sa ceri multi bani, gen daca tu iei salariu 1000 lei si sa ceri salariu de 10000 lei asta este nesimtire

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te inteleg ce vrei sa spui. Dar in ziua de azi, nu că nu ar fi fost si in alte vremuri, totul se plăteste.

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Oricum sa nu-ti faci firmă, pentru că vei oferi gratis la toată lumea.
Ha, ha!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Fa ți tu o afacere și da lucruri gratis la oameni

| johnnny123 a răspuns:

1. "Dupa parerea mea este o nesimtire totala sa iei bani de la cineva"

Păi văd că și tu ai luat bani de la cineva, și nici nu ai mai avut de gând să-i dai înapoi:
"în 14 August | Ion1989 a întrebat:
Daca tu ai card si ceri un avans de 50-100 lei la unu si tu ii trimiti iban-ul sa iti trimita banii aia si ala zice ca se duce la politie ca vrea banii inapoi, te poate prinda politia?"

2. "dar nesimtiti astia care sunt la magazine din astea mai mari, nu a fost o zi in care sa nu ia bani"

Adică tu ai vrea ca niște angajați ai magazinelor să-ți ofere ție produse gratuite, pe care să le suporte ei din buzunar? Și tot ei sunt nesimțiți, nu tu care ai pretențiile astea?

3. "Patronul asta la el la firma face ce vrea se crede la el acasa"

Păi este la el acasă, din moment ce este patronul firmei. Dacă face ceva ilegal, poți să-i faci plângere. Dacă doar nu-ți convine ție, fă-ți și tu o firmă.

4. Cine a venit cu ideea asta sa faca firmele cu patroni?

Economia liberă a venit cu ideea asta.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Am primit moca shaorma de vreo 2 ori, dar am cumparat cam tot de la el de prin 2021. Nu zi de zi, asa saptamanal. Mi-a zis e placerea mea, din partea casei.

| MihaitzaItza a răspuns:

Cine dracu e tampit sa iti dea marfa din magazin gratis si sa plateasca el ca prostul pe urma?

| qgenius153 a răspuns:

Ala e Dean Martin.

| Drona a răspuns:

"dar nesimtiti astia care sunt la magazine din astea mai mari, sau precum soferul de autobuz la ei niciodata nu a fost o zi in care sa nu ia bani"
Tu de gestiune ai auzit? Stii ce este aia?