De ce sa bagi opozitia la inchisoare?
Acesta este rolul opozitiei: critica celor de la putere.
Intr-o democratie adevarata, vocea opozitiei trebuie ascultata si analizata serios.
CG ul clar... da pe restul de ce i-ai baga la inchisoare? ce au facut concret?
Ce nu pricep eu e de ce mi-au sters și mie răspunsul! De ce nu șterg doar insultele?
Și cu GoguPatent ce au avut de i-au șters și lui răspunsul?
Sau admina nu se uita ce șterge?
Diferenta între Georgescu si Becali: Becali poate n-a făcut mereu afaceri cinstite, dar nu e un mister inexplicabil cum a facut el banii pe care ii are.
Doar ăștia? Eu i-aș băga și pe Iohannis, Orban, Câțu, Ciolacu, Grindeanu, Voiculescu și mulți alții care au făcut numai nenorociri doar in ultimii cinci ani. Dacă este să-i luăm pe toți de la revoluție încoace ar trebui construie câteva pușcării noi.
Ar fi buna cate o sentinta de sase luni cu suspendare pentru fiecare, ca orice interdictie de a candida sa poata fi justificata prin referire la o sentinta.
Este simplu:
Dacă ceea ce spun/fac oamenii ăștia vine din convingerea lor și nu încalcă legea, atunci nu au de ce să meargă la închisoare. Nu este ilegal să ai anumite opinii politice sau o anumită viziune despre direcția în care ar trebui să o apuce țara. Și nu este ilegal nici să fii idiot sau să te adresezi idioților.
Dacă însă acționează la ordinele și conform planului unei puteri străine ostile și sunt plătiți pentru asta de respectiva putere, atunci absolut, da, ar trebui să meargă la închisoare.
Întrebarea este ce se poate dovedi.
Merita inlaturati din functiile publice pe motiv de incompatibilitate profesionala. Toti cei pe care i-ai mentionat sunt idioti si nebuni.
Ar trebui extradati dupa parerea mea! Sa se intoarca in Austria si Germania lor si sa ne lase pe noi in pace
Trași pe roată, (ca Horia, Cloșca și Crișan), spânzurați, puși pe scaunul electric, împușcați și făcut și injecția letală.
Totul în numele democrației chiar dacă nu există vreo condamnare definitivă la niciunul.
Concluzie finală; toți care nu dau șpagă de supraviețuire ani de zile și nu se închină la noua orânduire, să fie băgați în pușcării!
Uraa, Uraa, Uraa!
Șoșoacă, Gavrilă și Ionescu (de la Noua Dreaptă) pur și simplu exprimau niște opinii, pana mea, există greseli mai grave făcute de `isteții` din politica românească.
Cred că cei afiliați cu PSD-ul care jefuiesc țara asta, merită injecția letală.
Eu cred că ar fi trebuit să nu fie abolită pedeapsa cu moartea, că tare mult ar merita-o unii.
Daca se doveste ca a gresit CG cu ceva, nu doar manipulari de la Antena 3 si digi 24, da, merita sa fie bagat la puscarie. Momentan nu sunt dovezi concrete si doar vrajeli, ca e rus ca a vrut sa vanda tara, etc. Pacat ca multi au fost manipulati de televiziunile astea.
b0ssu întreabă: