Oamenii merg la psihiatru din mai multe motive. Poate doar sunt stresati o perioada si au nevoie de ceva medicamente. Altii poate au tulburari de somn. Sunt o gramada situatii in care oamenii apeleaza la psihiatru sau psihoterapeut fiind sanatosi psihic.
Nu e moral dar LEGAL este
dar sunt extrem de rare cazurile in care medicii se casatoresc cu pacientele
cred ca 0, 0000001 %
De ce nu e moral?
Sti ce inseamna cuvantul "moral"?
Intreb si eu.
Da, stiu ce inseamna
, tu ''sti''?
Citeste in stagiul de Bioetica medicala pe care il face orice medic de ce nu e moral sa aiba o relatie amoroasa cu o pacienta
*Stii,ma piş.
Nu trebuie sa citesc nicaieri ca sa-mi dau seama ce-i moral si ce nu.
Daca pacienta este sanatoasa clar nu o sa mai fie pacienta la psihiatru, ok?
Daca-i sanatoasa nu o sa se mai duca la psihiatru.
Una-i psihiatru si alta-i psihologu.
Nu era vorba de ce ti se pare tie moral, ne doare in tampoane, stii?![]()
Tocmai ca oamenii sanatosi se cam duc la psihiatru si psiholog, aia bolnavi nu prea isi constientizeaza afectiunile deci nu prea se cauta la psihiatrie.
''Una-i psihiatru si alta-i psihologu.''
Gata, sunt si eu lamurita, ce bine
Si de ce nu ar fi moral?
Ok,
Dragi copii, problema pentru acasa:
Alina se duce la psihiatru pentru ca are o problema in viata ei, dar psihiatrul spune ca Alina este sanatoasa psihic, prin urmare Alina nu o sa se mai duca la psihiatru.
Intrebarea este:
De ce alina2k18 spune ca este imoral ca dl psihiatru sa aiba o relatie cu Alina?
Dacă Alina e sănătoasă, nu i se pune un diagnostic, deci nu este pacienta nimănui. La psiholog însă, poate merge oricine, cu sau fără o afecțiune, poți merge și să-ți tratezi angoase și doar că ai tu chef să-ți povestești viața cuiva. Cel mai sănătos e să nu dezvolți o relație cu un om care îți studiază slăbiciunile
Asta cred si eu.
Cred ca am nevoie si eu de psiholog ca de cand citesc chesti le TPU m-am tampit.
Eu credeam ca este vorba doar de psihiatru
))
))
Domnisoara Alinutza, am inteles gresit, credeam ca este votba doar de psihiatru, cred ca am nevoie si eu de psiholog
)
)
Va duce mama pe toti
Platesti tu?
N-are mama bani
dar daca faci urat pe strada sau te dezbraci
prin locuri publice te duce SMURDU numaidecat la Obregia pentru vreo 7 zile
ai si psihiatru si psiholog.
Vad ca ai experienta cu chestiile astea
)
))
Este norocos daca a gasit una sanatoasa.
Eu cred ca are ceva hibe dar le ascunde foarte bine.
Legal este. De ce nu ar fi, daca e sanatoasa nu mai e pacienta. Iar medicul merge la sigur, stie cat e de sanatoasa sau ce probleme are.
Alex765431 întreabă: