Hei, dar listele candidatilor vor fi completate pe masura ce aliantelele politice si partidelele or sa-si anunte oficial oamenii. Viermuiala inca nu s-a incheiat, de aia inca nu stiu cui ii dau cu stampila-n sigla. Un singur lucru e sigur: mai mereu cand am votat (si-am fost la vot de fiecare data) au iesit ailalti. De unde am tras eu concluzia ca-s damnata sa votez forever impotriva vantului.
Cand vrei sa stii cine-o sa iasa la alegeri, intreaba-ma pe mine cu cine votez si ala n-o sa iasa, sigur!
( de ex, daca as fi in America, as vota cu Barack, deci o sa iasa Mitt? )
Am inteles... o sa votezi cu DD si o sa iasa ailalti
Sincer mie mi se pare absolut suspect! Nu mai e nici macar o luna pana la alegeri si inca unii nu si-au depus candidatura. Miroase a petarda, a pocnit careva?
Sa nu mai fii asa de credula si sa incerci sa spui nu la ceea ce gandesti si simti ca nu'i bine..nu e bine sa crezi in toti...incearca sa fii mai barbatoasa.:* succes si da'le peste nas nesimtitilor nu mai fii rusinoasa si atat de credula.
P.S.=cand cineva iti spune cv incearca sa ii pui cat mai multe intrebari iar daca vezi ca se contrazice singur sau se balbaie inseamna ca a mintit (sau a vrut un vot de la tine):*
Pai, nu esti "pretentioasa" daca iti trebuie 2 luni sa gandesti, doar inceata la minte!