| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Îl mai lasă sau nu îl mai lasă pe Georgescu sa candideze? Dar pe Simion și Sosoaca? Nu vreau sa supăr persoanele care au votat cu ei, chiar daca majoritatea votantilor lor cunoscuti de mine glorifica comunismul sau regimuri ca Rusia, Belarus, Coreea de Nord și tot vorbesc despre suveranism, ca Europa ne otrăvește cu mâncare și băutură plina de chimicale și aberații gen ca ne distrug clima! Cum ne distrug ei clima vreau sa știu și eu ca peste tot este mai cald, asa este acum! In fine ma cam îngrijorează faptul ca ei urla pe Tiktok din ce am auzit și toata lumea îi crede și îi urmează la oile! Bine ca nu am tiktok deoarece eram și eu spălat pe creier de asta probabil, cum de reușesc ei cu trei vorbe sa vrăjească pe toata lumea sa îi voteze eu nu pot sa înțeleg! Eu consider ca ei nu au ce cauta in politica dacă doar urla sloganuri extremiste și manipulează atâta lume! Locul acestor oameni ca Simion, Georgescu, Sosoaca sau Gavrila este in spatele gratilor și nici nu știu de ce nu i-a arestat pana acum cu atâtea dosare penale, scandaluri in corupție și amenințări la adresa tuturor oamenilor din politica! Din ce am auzit eu ei ar fi amenințat inclusiv pe analiștii politici cărora lor nu le convin! Cum am aflat de asta, ma uit pe niște site-uri, la știri nu ma uit pentru ca nu am obiceiul! Intr-o țară civilizata din Occident toți acești politicieni de pomina ar fi fost interziși și probabil și arestați pentru declarațiile pline de amenințări pe care le fac! Va rog sa îmi spuneți cu nu vor mai fi lăsați sa candideze Georgescu, Sosoaca, Simion și alții! Eu unul chiar ma îngrijorez ca majoritatea oamenilor se vor lasa manipulați și îi vor vota și apoi ne vom trezi ca in urma cu 100 de ani sau ca Belarus!

2 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Așa zice AI-ul?

| LisaJulie a răspuns:

Ar putea măcar sa le închidă conturile de social media! O grămadă de romani sunt creduli și se uita numai pe asta! Cu social media au câștigat mulți! Dacă s-ar interzice campaniile astea electorale online ar fi mai corect