Îl mai lasă sau nu îl mai lasă pe Georgescu sa candideze? Dar pe Simion și Sosoaca? Nu vreau sa supăr persoanele care au votat cu ei, chiar daca majoritatea votantilor lor cunoscuti de mine glorifica comunismul sau regimuri ca Rusia, Belarus, Coreea de Nord și tot vorbesc despre suveranism, ca Europa ne otrăvește cu mâncare și băutură plina de chimicale și aberații gen ca ne distrug clima! Cum ne distrug ei clima vreau sa știu și eu ca peste tot este mai cald, asa este acum! In fine ma cam îngrijorează faptul ca ei urla pe Tiktok din ce am auzit și toata lumea îi crede și îi urmează la oile! Bine ca nu am tiktok deoarece eram și eu spălat pe creier de asta probabil, cum de reușesc ei cu trei vorbe sa vrăjească pe toata lumea sa îi voteze eu nu pot sa înțeleg! Eu consider ca ei nu au ce cauta in politica dacă doar urla sloganuri extremiste și manipulează atâta lume! Locul acestor oameni ca Simion, Georgescu, Sosoaca sau Gavrila este in spatele gratilor și nici nu știu de ce nu i-a arestat pana acum cu atâtea dosare penale, scandaluri in corupție și amenințări la adresa tuturor oamenilor din politica! Din ce am auzit eu ei ar fi amenințat inclusiv pe analiștii politici cărora lor nu le convin! Cum am aflat de asta, ma uit pe niște site-uri, la știri nu ma uit pentru ca nu am obiceiul! Intr-o țară civilizata din Occident toți acești politicieni de pomina ar fi fost interziși și probabil și arestați pentru declarațiile pline de amenințări pe care le fac! Va rog sa îmi spuneți cu nu vor mai fi lăsați sa candideze Georgescu, Sosoaca, Simion și alții! Eu unul chiar ma îngrijorez ca majoritatea oamenilor se vor lasa manipulați și îi vor vota și apoi ne vom trezi ca in urma cu 100 de ani sau ca Belarus!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Ar putea măcar sa le închidă conturile de social media! O grămadă de romani sunt creduli și se uita numai pe asta! Cu social media au câștigat mulți! Dacă s-ar interzice campaniile astea electorale online ar fi mai corect
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (216.73.216.140) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro