Poate nu lucrezi numărul minim de ore, adică 160. Dacă da, atunci cere frumos salariul minim obligatoriu, dacă nu vrea faci o cerere către itm și ei îl vor obliga, însă nu mai garantez că angajatorul respectiv se va purta frumos cu tine după amenzile alea.
La 4.050 lei salariu brut salariul net este de 2.574 lei, daca nu ai copii in intretinere.
Singura explicatie posibila legal este ca n-ai lucrat intreaga luna.
Https://www.calculator-salarii.ro/4050-brut-calcul-salariu-net/
Nu ai avut luna intreaga.
4050 este brut. Lucrezi?
Și am zis eu undeva că nu este brut? Ascult.
„Ba da, este obligat sa iti plateasca salariul minim de 4050 "
Nu vad unde am scris eu că e net? Unde?
Esti smeche, seriosule! Salariul minim nu este 4050 ci este brut.
Cred că ai niste probleme de înțelege a limbii romane... Sau vrei sa ii iei locul Violetei la stupizenie.
Salariu minim brut este 4050. Punct.
Spui ce salariu net ai, dar nu menționezi cât este cel brut. De unde putem noi să știm dacă angajatorul e corect?!?
A scris 4050 brut.
A scris ulterior.
A uitat sa dea detaliile.
Primesc 2360 Minim, insa nu sunt sigur de salariu brut, pentru ca eu tin minte ca mai pe la inceputul anului am semnat act aditional de marire salariu, insa nici-o schimbare. Am lucrat peste 160 ore
Singura varianta care ar explica ce spui tu ar fi daca primesti tichete de masa in valoare de 40 lei/tichet. Chiar si asa, salariul ar fi aprox. 2360-2400 net in functie de nr. de tichete. Tichetele se impoziteaza din salariul net. Totusi, discuta cu angajatorul tau.