| Aurel100009 a întrebat:

Intr-o puscarie sunt toti nebunii si psihopatii internati acolo, in realitate acolo prin puscarie se bat, se omoara? Au mai fost cazuri din astea? Sau nu au fost pentru ca sunt politisti care ii pazesc? Am vazut doar prin filme cum este intr-o puscarie, acolo in filme se bateau si mai interveneau politisti si le mai trageau si cateva lovituri de baston, incercau sa evadeze, sapau gropi in pamant

7 răspunsuri:
| trophin a răspuns:

Salut. prea multe filme. nu sunt politisti, sunt gardieni, nu au statut de breaza, sunt doar gardieni, adica aia care au picat la examen de a intra in randul "politistilor", cum ii numesti.

| trophin a răspuns:

Aa si psihopatii nu se mai repartizeaza asa... sau cel putin asa cred din ce am citit. cei cu probleme sunt la terapie, la spitale-inchisoare. sociopat, psihopat, tot acolo ajungi.
de ce nu cauti pe google, gasesti raspunsuri
(nu chatai sau altceva ca iti genereaza raspunsuri la ce intrebari pui )

| Furnicuta000 a răspuns:

In unele puscarii se intampla nenoriciri, in altele e mai liniste. La noi in tara de obicei nu sunt asa pusi pe cearta dar conteaza si cum te comporti, daca esti baiat de treaba nu se ia nimeni de tine. Dar sunt si nebuni pe acolo pentru ca multi dintre criminali trebuiau sa ajunga de fapt la psihiatrie nu la inchisoare. Criminalii sunt mai periculosi decat hotii pentru ca ei sunt sociopati, psihopati, nu trebuie sa intri in conflicte cu ei

| Aurel100009 explică (pentru Furnicuta000):

Cel mai bine este sa nu ajungi niciodata intr-o puscarie

| LisaJulie a răspuns:

Nu! Gardienii îi separe pe cei foarte periculoși

| angel6lust a răspuns:

De vreo 5 ani sunt gardian de închisoare, și îți pot zice că nu am văzut asemenea nenorociri. Să știi că abia recent dau de deținuți încarcerați pentru omicid/femicid, viol etc., majoritatea erau hoți.

| gapb a răspuns:

Lumea vrea sa stea cuminte, sa joace table si sa ajunga acasa mai repede, nu mai e ca acum 20 de ani, cine era dilau ajungea la Tulcea, si cine stie Tulcea acum 20 de ani o stie