| xndy a întrebat:

Intreb asta pe internet de multe ori de multi ani si voi continua sa intreb pana gassesc o solutie. Povestea e foarte lunga, sunt multe povesti la mijloc si multi mincinosi care le merge sa-mi distruga tot.
Eu as vrea sa-mi traiesc viata mea, sa ma duc unde vreau, sa fac ce vreau eu, cum vreau eu, fara sa fiu obligata sa fac lucruri care nu sunt in planurile mele. Problema este ca mereu apare un nou strain care ma stie de la astia care imi distrug viata de 11 ani (nu ca as avea viata acum, doar sunt inca vie, fara nimic din cauza lor) care minte si face zarva si e in calea mea. Pentru ca cei de care am nevoie nu ma baga in seama ca deja stie ca eu sunt greseala aia (eu nu sunt greseala aia, eu nu fac asa ceva, e o minciuna, dar mincinosul e importantul. eu sunt nimeni si pot doar sa-mi plang de mila, sa urlu la cer, si nu inteleg de ce-mi face asta de fiecare data). Cum scap de asemenea oameni?

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Solutia este destul de simplu de gasit: inveti mult, faci o facultate buna pe care o termini printre primii, iti gasesti un job foarte bun (intotdeauna se gasesc pentru sefii de promotie) si astfel iti castigi independenta

| Violleta2022 a răspuns:

Ca sa scapi de asemenea oameni, te sfatuiesc sa pui mana serios pe carte si sa inveti mult, mult de tot, de cand te trezesti si pana seara cand adormi, in felul asta nu mai vezi pe nimeni, care ti s-ar parea ca-ti sta in cale, si vei rezolva 2 probleme: vei deveni mai desteapta si vei scapa de mincinosii imaginari.

| BroascaCuElice a răspuns:

Pai, cine te pune sa stai in preajma persoanelor de genul asta?

Răspuns utilizator avertizat
| Daniel9988 a răspuns:

Daca ajungi inconjurata de astfel de oameni inseamna ca si tu faci parte dintre ei...Cam asta ar fi.Tu decizi pe cine ai alaturi.

| AKH404 a răspuns:

Oare cum să scapi de ei?
Nu îi bagi in seama ..de ce trebuie sa te agiți și să iei în seamă pe aia care îți fac rău?
De ce pleci tu urechea la ei?
Nu îți trebuie milioane de cunoștințe sa te simți bine.îți trebuie un prieten, unu singur.
Dar dacă tu ești nemulțumită și vrea 1000 e treaba ta.
Mai bine unu și bun decât 100 și tăți prosti!

PS: Tu ești fata, și problemele nu o sa ți le asculte nimeni niciodată mai bine că un băiat. Nici macar cea mai buna prietena.
Nu ai un prieten apropiat, băiat mă refer ..cu care sa voresbti deschis..care știu tu că e sincer și nu este că restul.
Te pup

| username1234521 a răspuns:

Eu zic ca iti petreci viata sa faci ce iti place,daca tu renunti si nu faci asta le dai stisfactie,de parca ei iti controleaza viata. Daca te juchneste ori iti,,scot'' vorbe tu doar multumeste si ascult de pererea persoanelor pe care tu le consideri importante pentru tine. Vorba pe care eu o zic mereu este asa,, cine imi este prieten cu adevarat stie perfect cum sunt si de ce sunt in stare, cine nu are habar de viata mea scoate vorbe, ma jughneste si incearca sa ma descurajeze''.Nu are rost sa ascult parerea unor oameni care doar de atat sunt in stare, parerea ta despre tine este pe primul loc si urmatoarele sunt ale oamenilor care conteaza si pe care tu ii crezi si ii alegi sa fie importanti pentru tine, in rest zi multumesc ci concentreazate pe ceea ce tu iti doresti.Si daca ei nu au altceva de facut decat rau inseamna ca tu esti cu mult mai sus decat ei si ca viata ta este mult mai importanta decat a lor daca ii tot inereseaza cum este a ta asa ca incerca sa mai apara si ei pe acolo din cand in cand...DOAR DA CEEA CE TE FACE SA TE SIMTI TU!

| Dana098 a răspuns:

Hei. Si eu am avut aceasta problema cand eram mai micuta. Simtea ca nimeni nu ma vroia si ca lumea din jur ma uraste. Tu ar trebui sa inveti sa-i ignori pe cei din jur si sa nu le faci pe plac cand te supara, pana la urma se vor satura sa barfeasca si sa te faca in toate felurile. Trebuie sa mai stii sa-ti iubesti, sa-ti respecti si sa-ti asculti apropiati care nu-ti vor vrea niciodata raul, indiferent cand de stricti ar fi ei. Sunt trecuti prin viata si cu siguranta au intalnit tot felul de persoane. Sper ca te-am facut sa zambesti macar putin si iti urez succes in viata draguto. Te pup!

| Superior a răspuns (pentru Dana098):

Hmmm....si eu sunt intr-o situatie de genul, insa ideea este ca NICI EU NU II VREAU tongue

| Dana098 a răspuns:

E si asta o solutie in caz ca esti o persoana sadicalaughing

| xndy explică:

Edit: asemenea oameni care se leaga de mine si isi spun ideile despre mine care nu sunt adevarate. Nu stau eu intre ei ci incerc la 20-30 de ani sa muncesc dar mereu se baga cate un astfel de om care-mi face necazuri cu superiorii!

| xndy explică:

Familia mea e imaginara pentru ca reala nu am din cauza la 2 persoane numite Ana Maria. Una din ele mi-a zis ca inventez problema care a venit acasa, iar cealalta persoana. am fugit de ea de la scoala.
Pentru ca asta faceam pe atunci, visam, aveam de toate imaginare, si realitatea era iadul asta al pedepselor, si acum nu am nimic din cauza lor si continua sa-mi faca aceleasi necazuri.

| xndy explică:

Nu puteam sa-ti raspund ca nu apare butonul cu "Raspunde" si apoi ti-ai schimbat si numele!