| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Mai are cineva probleme printre vecini sau prin orașul ori satul lui pentru faptul ca l-a susținut și votat pe Nicușor Dan? La mine în județul Teleorman lucrurile sunt foarte urâte și majoritatea sunt susținătorii AUR, ai lui Simion, Georgescu, Sosoaca sau Gavrila! Am fost făcut în toate felurile de votantii lui Simion deoarece ei spun ca eu sunt împotriva creștinilor și familiei tradiționale când eu îmi doream doar un președinte care sa nu fie homofob și sa dea egalitate tuturor sa se iubească, sa accepte faptul ca schimbarea de sex exista si trebuie susținută nu atacata, ca femeile pot face ce vor cu corpul lor și ca oamenii aflați în suferința merita sa decida dacă vor sa moara sau nu și sa nu se mai chinuie! De ce unii oameni aleg sa urască doar pentru aceste opinii! Mai ales ca acești oameni acum se dădeau de partea AUR după ce s-au plâns de PSD, PNL și UDMR toată viața deși asta au votat tot timpul! Voi sunteți des atacați pentru aceste opinii sau pentru faptul ca ați votat pe cineva care vrea ca toată lumea sa aibă drepturi și sa nu mai existe discriminare, homofobie și misoginism?

5 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

1. Daca ai cunostinte de tip babuin, care sunt in stare sa iti vatameze integritatea morala sau fizica, eu zic sa tii pentru tine cu cine ai votat.

Trebuie tinut minte aspectele astea importante: Noi romanii am fost prostiti si orbiti de alegerea presedintelui, crezand ca el aduce schimbarea majora in tara, cand in realitate trebuia atentie sporita la alegerile parlamentare. Pentru ca tot rahatii astia cu ochi de la PSD care ne-au facut datori vanduti, au fost alesi. Pe locul doi, ghici cine? AUR, n-au facut nimic notabil legislativ sau reformativ in stat, dar totusi au ajuns bine clasati.

Ideea e ca cartile s-au jucat si au fost facute de la alegerile parlamentare. Restul *** show-ului cu presedintele a fost doar praf in ochi pentru prostime.

| mihai69 a răspuns:

Nu am nicio treabă cu vecinii, mai ales pentru că nu îmi împărtășesc opiniile politice cu ei.
E fix problema ta să tragi ponoasele dacă nu stii să-ți ții gura când și mai ales unde e cazul.
E ca și cum te-ai trezi, în mijlocul galeriei echipei Steaua, că strigi „hai Dinamo!" la un derby între cele două echipe...
rolling on the floor

| gabicoo a răspuns:

De aia nu ai mai pus întrebări timp de două săptămâni? Te-au traumatizat georgiștii și ai intrat în depresie.

| Cristinaelena555 a răspuns:

Nu înțeleg de ce se ceartă oameni din cauza voturilor. Fiecare are dreptul să aleagă pe cine vrea, iar ceilalți ar trebui să i respecte părerea, nu să l jignească.

| Mosotti a răspuns:

Ai dreptate, eu nu am inteles de ce lumea e asa homofoaba si anti lgbt, ce treaba au ei cu ce fac altii?
Il vroiau pe fascistul de georgel si simion, credea ca le da rahatul praf! Sa se uite in istorie sa vada ce au facut legionarii pe care i-a slavit georel, sosoaca si simion.