| Cox27272 a întrebat:

Mi-a fost luat talonul in Baia Mare masina fiind inmatriculata pe Maramures,am facut verificarea RAR iar acum as merge sa imi iau talonul, pot merge sa il iau daca masina este trecuta pe taica-miu, eventual sa merg cu copia lui de buletin si unde mai exact trebuie sa ma duc.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Poti merge daca iti face procura. Nu ai ce sa faci cu copia de buletin

| Ilemari a răspuns:

Talonul din ce știu eu ți-l dă în 30 de zile. Pe cine e trecut talonul acela poate sa scoată

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Adica tu conduci masina dar talonul este trecut pe numele tatalui tau? De ce nu treci masina pe numele tau? Te bucuri la o reducere fiind pe numele lui dar uite in ce belele intrii si acum va trebuii el sa mearga la notar sa faca procură sa iti scoata talonul, fa modificare in talon si trece l pe numele tau intreaba la inmatriculari auto cum poti schimba numele din talon sa te ajute ei.

| eliancodrut a răspuns:

Nu te lua dupa CristiDinBucuresti, ca in afara de critici nu stie sa scrie. Si nici nu cunoaste legea. Modificarea in Certificatul de inmatriculare nu se poate face fara act de instrainare: contract de vanzare-cumparare, donatie etc. chiar daca este intre rude.
NU! nu poti scoate certificatul de inmatriculare, decat cu procura notariala.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E cineva care a vazut vreodata un raspuns care sa ajute de la @CristiDinBucuresti? Ca el in afara sa certe lumea nu prea face altceva

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Va trebui sa mearga tatal tau dupa certificatul de inmatriculare ori sa-ti dea o procura speciala, facuta de un notar public, prin care te imputerniceste sa ridici talonul.
Si ca sa nu mai ai problema asta sau altele ar fi bine sa inchei un contract de comodat cu tatal tau, tot la notarul public.