Am citit raspunsul lui ''gtmarius'' dat pentru tine.Omul cred ca braveaza avand in vedere ca vremea comunismului a trecut si a pierdut ocazia ocupari unui pot de militian sau procuror tortionar al anilor '50-60 din secolul trecut.
Draga mea, nu toti utilizatorii de pe TPU au puterea sa inteleaga viata ta zbuciumata, greutatile prin care ai trecut, treci si inca vei mai trece. Multi dintre ei nici nu au ce cauta pe acest site, dar tot respectul pentru cei, care stiu sa trateze un subiect/intrebare cu multa seriozitate si care stiu, macar prin cuvinte sa-ti dea un raspuns, care intr-adevar nu este decat un semn de intelegere a situatiei prin care treci, care inseamna compasiune si putina alinare alinare, ceea ce pentru tine, inteleg conteaza foarte mult. Nu pune la inima si rautatile altora, te rog fii tare si ai grija de tine si de copilasii tai.
Inteleg ca esti suparata dar fiecare raspunde dupa cat il taie capul, in functie de dispozitie sau pur si simplu ca sa aiba ce tasta
Nu lua in seama vorbele rautacioase ale altora pentru ca te pot dobori usor si e pacat
Nu avem dreptul sa judecam pe altii dar totusi o facem constant."Nu judeca pe altii caci cu judecata cu care judeci pe altii cu aceea vei fi judecat"
Chestii pur teoretice.Acum,nimic moral nu mai e normal
Invata sa nu iti pese
Maria, eu, momentan, nu sunt casatorita. Dar nu te judec, ci, dimpotriva, te felicit pentru ce ai facut.Nu ai de ce sa stai cu un om care nu stie sa-ti pretuiasca dragostea si devotamentul.Nu stiu daca pot sa spun ca te inteleg, caci nu am trecut prin asa ceva(un om intelege mai bine o situatie, atunci cand treci prin ea), dar, repet, nu te judec. Iar pe cei care te judeca, nu ii lua in seama! Atata pot si ei.
Nu stiu de ce unora le este mai usor sa judece un om, o situatie, decat sa analizeze, sa cerceteze un pic lucrurile, si sa incerce sa inteleaga, si nu stiu de ce e mai usor sa raspunzi cu rautate unui om care are nevoie de ajutor, decat sa nu-i raspunzi(daca nu-l poti ajuta). Eu nu stiu:cu ce va ajuta faptul ca raniti, ca jigniti un om? va credeti chiar perfecti, va simtiti mai linistiti, va tine de foame, de sete? Explicati-ne si noua, ca sa intelegem! Sau nu avem dreptul sa stim asta? Eu stiu ca acest site s-a construit pentru ca oamenii sa se ajute intre ei, nu sa se "impunga". Si numele lui spune aceasta:"Toti pentru Unu".
Maria, din pacate nu stiu bine despre ce e vorba. dar te felicit pentru ca ti-ai luat inima in dinti si ai parasit canalia.Intr-o tara condusa de barbati, in care nu sunt respectate drepturile femeilor. dar sunt acceptate manierele misogine ale barbatilor, nu poti sa traiesti.Si eu am facut ce ai facut tu, dar la mine a fost un pic mai simplu, si tot nu am mai putut accepta.Nimeni nu stie cat de greu este pentru o femeie sa ia o astfel de decizie, si ce presupune o astfel de decizie.Pacat ca tocmai tinerii nu inteleg si nu invata din experientele de viata ale celorlalti.
Ion1989 întreabă: