Nu pot fi inchise posturi TV doar pe pareri, ar trebui sa fie dovezi temeinice ca este asa.
Romania TV chiar e cea mai mare porcarie posibila. Dau stiri false, pun titluri false numai sa atraga telespectatorii. Si sunt foarte multi oameni, mai ales batrani, care se uita. Se uita obsesiv. De fiecare data cand ma duc la bunica mea ea se uita la Romania TV. Cel mai ok program de stiri mi se pare Antena 3
De acord cu tine. Se uita tata la Anca Alexandrescu. Eu nu imi place de ea.
Libertatea de exprimare și libertatea presei sunt principii democratice fundamentale. Instituțiile responsabile pot aplica sancțiuni dacă se constată abateri de la legea presei și a audiovizualului, dar nu le pot interzice.
Salut! Realitatea TV s-a închis oficial în 2019, dar a fost înlocuită de Realitatea PLUS, care încă emite, deși a fost sancționată și uneori are întreruperi impuse de CNA.
România TV rămâne în grilă, deși există controverse legate de conținutul lor, dar nu există o decizie oficială de închidere.Televiziunile sunt monitorizate de CNA și pot primi sancțiuni, dar închiderea lor depinde de decizii legale clare, nu doar de opinia publică.
Deci, deși există nemulțumiri legate de anumite posturi, închiderea lor nu e simplă și trebuie să urmeze proceduri legale.
Pai bine mai amigo, de aia s-au mobilizat lumea sa voteze Nicușor, ca sa instaurăm cenzura?
Dar sunt televiziunile rușilor Realitatea și România TV
Si? Vrei sa fii puternic ii invingi altfel
În România chiar e libertate, așa că și genul sta de posturi sunt libere să emită. Că ele sunt de doi lei și trebuie să ai probleme grave la mansardă ca să crezi fie și trei cuvinte din ce aberează, e partea a doua. Dar, cât timp nu incită direct la încălcarea legii sau la violență - cum a făcut Potra sau cum o face Georgică, în zilele lui mai proaste (din ce în ce mai multe) - nu ai cum să le închizi.
Ajuta la inchiderea lor prin donarea masiva la MozaiQ... astia au ajutat masiv si presedintele actual.
Sa crezi tu, si ceilalti spalati pe creier, ca ong-ul de care vorbesti ar putea ajuta pe cineva sa ia un milion de voturi in plus fata de competitorul lui, si ca acel ong l-ar ajuta pe Nicusor, care a fost dat afara din USR pentru ca a fost contra boicotarii referendumului pentru familie. E bine ca pui botul la minciunile lui Ciolacu, esti o raza de lumina in viata acelui politician ratat.