anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O intrebare tot legata de legile astea din romanica, tu violezi o fata juma de ora si iei inchisoare ani de zile, unde e logica? acolo in inchisoare este privat de libertate, de familie, de telefon, pc si multe altele, ai parte de mancare nasoala si cireasa de pe tort, cand scapi sapunul iei pu, le in c, ur si esti violat de zeci de ori. pai unde e asta tara crestina? ca in noul testament e vorba de iertare, iar in vechiul e ochi pentru ochi si dinte pentru dinte. adica daca ala a violat o fata, iei si tu un viol la fel de brutal si de dur de la un alt mut mai mare si mai greu, tot o jumate de ora, sau hai sa zicem o ora ca sa te inveti minte. ai dat cuiva o palma, iei si tu inapoi o palma, sau doua sa fim mai duri, dar care e chestia cu pedepsele astea de zeci de mi de euro si inchisori de ani de zile? adica oamenii mai gresesc, e in natura umana, si platesc, dar cat platesc? eu iti fur un leu si tu ce faci? imi ceri inapoi dublu? e ok, iti dau 2 lei (o ora de viol) dar sa imi ceri de sute si mi de ori mai mult? sa imi ceri mii de euro pentru un leu nu e deplasat? si acum adaptand asta la legile din Romania, de unde atata ura si sete de pedepse atat de dure?

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Violatorul, fiind un pericol public, este privat de libertate și ținut departe de societate, de potențiale victime. Așa că astfel e și pedepsit, și, în primul rând, ceilalți sunt protejați de el, măcar pentru o perioadă, dat fiind faptul că s-a demonstrat deja că nu știe să se poarte civilizat, fiind periculos pentru cei din specia lui (că mai toți sunt și pentru cei din celelalte...e, cui îi pasă?).

Iar violurile din pușcărie, care se pot întâmpla sau nu, depinde, nu sunt incluse în pedeapsa oficială (niciun judecător nu-i spune: "te condamn la a fi violat de X ori de X indivizi"), sunt doar o consecință firească a faptelor violatorului și a rezultatului lor, cel de a ajunge în pușcărie, printre cei ca el: violatori, criminali etc, cei care reprezintă un pericol public.

Ai violat pe cineva și nu știi cum să scapi sau doar urmează?

| doctorandus a răspuns:

Pentru ca legile romanesti nu se conduc dupa Biblie, au alta filosofie. De ex. in Biblie, daca violezi logodnica altuia: pedeapsa cu moartea (inclusiv pentru ea, daca nu tipa sa scape).

In general Noul Testament este foarte sarac in legislatie: nu poti guverna o tara cu Noul Testament, dar o poti guverna cu Vechiul Testament.

| flixbuster a răspuns:

Pedeapsa tine cont de efectul (devastator) pe care il are violul asupra victimei si nu de durata actului sexual. Durata actului sexual conteaza poate cand platesti la prostituate.

Dupa logica ta, care ar fi pedeapsa potrivita pentru o crima derulata in 5 secunde? Oricum mortul nu mai simte nimic (si nici nu mai invie), tara crestina suntem...

Recomandare: daca nu intelegi de ce este atat de grav un viol, ar trebui sa te duci la psiholog. Daca n-ai bani/chef, intreab-o pe mama ta, sora ta, sotia ta, fata ta: auzi, tu cum te-ai simti daca ai fi violata?

| anonim_4396 explică (pentru flixbuster):

Pai se simte rau, asa ca ma gandesc sa se simte si violatorul rau si sa fie violat si el (o data, nu in fiecare zi in puscarie cu lipsa de mancare si acces la familie/libertate in general). cum sa nu mi se para un lucru rau? dar pedeapsa mi se pare o aberatie. o crima derulata in 5 secunde? ce pedeapsa merita? SA FIE OMORAT SI CRIMINALUL IN 5 SECUNDE SIMPLU. un viol de juma' de ora merita un alt viol de juma' de ora in care sa fie si violator violat exact cum a violat el. dar inchisoare cu anii..hai sa fim seriosi.

Efectul ala devastator e mai devastator decat sa te **** toti gay prin cabinele de dus in puscari cand scapi sapunul? si nu o data, ca tu odata ai violat. e mai devastator ca sa stai cu mancare nasoale, inchis intr-o camera nasoala cu niste gorila care vor sa te umileasca si sa te bata? fara acces la internet, tv si orice altceva? si dupa ce iesi sa nu te mai angajeze nimeni nicaieri ca ai cazier? astea nu is efecte devastatoare? si mult mai factuale! omul ala nu e afectat toata viata dupa anii aia de puscarie mult mai rau decat femeia aia? pai daca omul iti taie un deget, tu ii tai toata mana? suntem in evul mediu? lasa-ma cu intreaba pe nu stiu ce femeie cum se simte si ce psihanaliza efectelor negative din punct de vedere psihic, ca nu se compara cu pedeaspa, nu sunt in raport, nu e egal, nu platesti cu aceeasi moneda, e mult prea mult. Inchisoare nu il ajuta pe omul ala, ci il face mai rau, dar nu e vorba de asta, e vorba de faptul ca sunt o aberatie legile astea. Cum am mai spus, ochi pentru ochi, sa fie si el violat. Ai dat o palma, primesti si tu o palma, sau doua, dar nu 100, ai omorat pe cineva, esti si tu omorat.

Oamenii cred ca daca nu ai ura aia si setea de al il omora pe un om cand greseste, de a il pune sa sufere de un milion de ori mai mult decat a suferit el, inseamna ca nu inteleg cat de grav e? inteleg foarte bine, dar inteleg ca si pedeapsa e mult mai grava, si suferinta care urmeaza sa o sufere respectivul violator, e de o suta de ori mai grava, si nu e proportional si corect. repet a 10-a oara. iti fur acadeaua, tu imi furi masina?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa este societatea in ziua de azi "toata vina o are barbatul, si femeile nu pot face nimic rãu fiind apãrate"
De fapt o femeie poate chiar sã mintã in legatura cu asta si tu tot mergi la inchisoare, majoritatea violurilor sunt acuzatii false, si ele sunt tot fiinte umane tu fiind fortat sexual Nu cred cã te-ai opune si sã mergi la politie, de fapt te-ai face chiar de râs. De fapt global iti spun cã sunt mai multe abuzuri facute de femei decat de barbati, dar asta este...
Am vazut un post pe reddit cum un model super sexy a postat pe Tinder cum ca de abia a iesit din inchisoare deoarece viola fete sub 16 ani, dar totusi fetele vroiau sa vorbeasca cu el nu le era frica deloc.
Acuzatiile de violuri sunt falsuri si doar inventate in 95% din cazuri nu se Intamplã

https://youtu.be/ct0qbtd8eRk

Întrebări similare