Războaie au fost dintotdeauna in lumea asta. Si vor mai fi.
Deja unul este la câtiva km distanță de noi.
Sunt și vor mai fi. Democrația începe să piardă teren și ne îndreptăm încet spre autoritarism.
Lasă că, dacă Trump a închis 5 războaie, înseamnă că se pricepe și o să le închidă și pe astea care mai sunt și apoi gata cu războaiele.
Încă mai există țări comuniste, cu lagăre, războaie sunt, unul chiar ceva mai departe de Marmației, no...
Chatgpt zice ca în prezent mai există 5 țări comuniste: China, Cuba, Vietnam, Laos, Coreea de Nord
comunism = lagăre cu prizonieri
In Coreea de Nord sunt lagare cu prizonieri?
Cata frunza. cata iarba! La ei este politica celor 3 generații! A călcat unul pe bec ii ia pe toți cu duba! Bunicii, familia & copii!
Se nasc copii in pușcărie din mame condamnate!
Scurt și la obiect.
f corect!
Unde trăiești? caută pe net Gaza… genocid 100%.
aici lângă noi Rusia și ucraina…
da există încă lagăre, există comunism, există mișcări fasciste in Italia exista rasism peste tot în lume…
Hai mai lasa-ma cu plinsul de mila alora care au sustinut un regim terorist! Nici Israelul nu e sfint, dar nici de mila alora nu ma apuc sa pling acum...
In gaza nu e genocid genocid e in ukraina de cand rusia ia invadat
Serios? mai deschide tv ul din când în când….
Tv e deschis la mine la tine cred ca e pe moscova... sper ca pana la anul sa dispara gaza si sa devina din nou teritoriu palestinian.
Era un răspuns strict la întrebarea pusă.
exista un conflict ce a dus la uciderea în masă a unor civili nevinovați.
nu a existat o tactică de război ci pur și simplu extincție în masă.
nici nu știu dacă asta se poate numi război…
Ba da, e razboi. Si problema e cu mizerabilii care au folosit civilii drept scuturi umane de la inceput. Iti aduci aminte cum foloseau spitale ca baze de operatii teroristii? Gaza era prospera inainte de Hamas. Dupa, potopul. Eu urmaresc de ceva ani ce se intampla prin zona. Da, putem acuza Israelul ca a stiut ce se va intampla si nu a luat masuri, tocmai pentru a avea apoi casus beli. Nu pot crede ca Mossadul a fost atit de incompetent. Legat de ce se intampla acum si in ce masura e genocid, tind sa cred ca nu e. Asa putem spune si de ce se intampla in China cu uigurii sau practicantii Falun Gong. De aia nu ii doare capul pe nimeni, dar brusc i-a palit pe toti grija de aia de linga Israel, ca sa isi poata justifica antisemitismul...
Ori te prefaci ori nu te duce mintea deloc.
Observ ca pe tine nu te duce mintea poate de la caldura sau o faci pe naiva..mai citeste informeaza-te apoi comentreaza si apropo gaza nu vine de la gaz cum slobozia nu vine de la altceva...
Robert160 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă: