| GamingSoloInRetea a întrebat:

Partidele de extrema dreapta chiar vor deportarea tuturor imigranților înapoi in țărilor lor de origine, chiar și a celor care sunt de zeci de ani în Europa? De asemenea vor interzicerea casatoriilor lgbt și internarea lor în spitale? Dacă e asa de ce mai este permis acestor partide sa existe?

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sincer sunt niste ipocriți,de exemplu Germania, fara străini noi nu ne am fii ridicat ca economie + că ne am extins în toată Europa cu supermarketuri,, fabrici, tedi, acum vine x care spune emigranți sa plece, asta e ipocrizie

| Lukasssz a răspuns:

Imigrantii non EU, in special musulmanii sunt nebuni, aia nu pot fi numiti oameni normali, degeaba au miliarde facute din titei pentru ca tot niste camile fara minte sunt. Religia le-a luat mintile, cretinii ortodoxi de la noi sunt mici copii pe langa aia. Pot sa zic fara niciun pic de exagerare ca e religia care face cu bolta cel mai mult pe drepturile omului, femeile in special sunt tratate ca pe niste sclavi iar legile tarilor arabe se aplica in comformitate cu cele religioase. Nu stiu cum poti fi atat de spalat pe creier incat sa respecti cu strictete niste reguli cretine si sa te inchini la zei inchipuiti cu atata ardoare, sa te calci la propriu in picioare in timp ce mii de oameni incearca sa inconjoare o biserica de cateva ori in cateva ore, zile, sa stai nemancat, baut o luna de zile... si multe alte prostii pe care le fac ei, mie imi da cu virgula de cat de primitivi sunt unii oameni. Sa nu mai zic ca religia musulmana a generat o gramada razboaie in istorie, genereaza si acum, mai nou de vreo 10 ani au inceput sa colonizeze incet dar sigur Europa, prea multi arabi strica prin Occident, daca nu se iau masuri o sa ajungem sa ne plimbam cu cearceaful pe strada sau sa ne urcam pe covor in speranta ca isi ia zborul cu noi. Verii barbosi ai lui Ali Baba ar trebui sa fie pusi cu botul pe labe si facuti sa inteleaga ca religia lor nu e pentru toata lumea inainte sa actioneze ei primii ca altfel e jale.Cruciadele au fost razboaie impotriva islamismului, daca nu erau ele la vremea repectiva acum cel mai probabil Ali Baba era prezent si mai mult in Europa. Spania e tara cu cele mai multe influente arabe din Europa pentru ca au fost sub ocupatie araba acum sute de ani, Andaluzia e o regiune araba 100%, Madrid de asemenea e un oras arab, influentele se simt si acum. Urmeaza Franta si Germania sa devina niste iubitoare de Coran in vreo cativa ani...toleranta in exces (prostia) duce la pierderea propriei identitati, e pacat pentru ca vorbim totusi de niste giganti istorici si economici, nu de niste lache fara vreo putere.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Extremele nu duc nicăieri stimate domn. Însă există și un mic sâmbure de adevăr privind imigranții. In UK te ataca pur și simplu pe strada daca te văd că filmezi. Nici măcar nu vorbesc doua cuvinte in engleza. Ziua în amiaza mare umbla cu hoodies si cagule, nu lucrează, stau pe welfare si Asta e politică idioata a Germaniei. Am înțeles ideea de baza, sa salvam pe cei care fugeau de război din Siria. Dar acum Europa e plina de Nord africani, Afgani, Irakieni, Sirieni majoritatea foarte violenți (nu uita cazurile de violuri in masa de la festivitățile din Koln de acum câțiva ani). Toți umbla cu cuțite in buzunar. Dacă mergi in East End I. Londra nu mai e picior de alb. Toți sunt tuciurii. M-am îmbăt i dată cu câinele și afgani cu roba se lipeau de perete îngroziți (abia atunci mi-a sous un coleg că, la ei in est nu vei vedea never un Afgan cu un câine în lesă, nu sunt considerate animale de companie, eventual fac altceva cu aceste animale). Sunt cartiere întregi în mijlocul Parisului unde nu este picior de alb, doar nord-african i care fac legea. Nu am nimic sa ajut pe cei in nevoie, însă din cauza legislației prea deschise au ajuns in Europa toate scursurile Africii și Orientului mijlociu. Oameni care nu respectă reguli și cutume. Sunt mai rău decât o haită de lupi flamanzi.

| Lukasssz a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Planul Kalergi si Marea Inlocuire chiar nu mai sunt niste teorii ale conspiratiei.In unele tari Occidentale chiar se vorbeste de introducerea legii Sharia.A venit momentul sa spunem ''noi nu facem d-astea prin Europa''