Extremele nu duc nicăieri stimate domn. Însă există și un mic sâmbure de adevăr privind imigranții. In UK te ataca pur și simplu pe strada daca te văd că filmezi. Nici măcar nu vorbesc doua cuvinte in engleza. Ziua în amiaza mare umbla cu hoodies si cagule, nu lucrează, stau pe welfare si Asta e politică idioata a Germaniei. Am înțeles ideea de baza, sa salvam pe cei care fugeau de război din Siria. Dar acum Europa e plina de Nord africani, Afgani, Irakieni, Sirieni majoritatea foarte violenți (nu uita cazurile de violuri in masa de la festivitățile din Koln de acum câțiva ani). Toți umbla cu cuțite in buzunar. Dacă mergi in East End I. Londra nu mai e picior de alb. Toți sunt tuciurii. M-am îmbăt i dată cu câinele și afgani cu roba se lipeau de perete îngroziți (abia atunci mi-a sous un coleg că, la ei in est nu vei vedea never un Afgan cu un câine în lesă, nu sunt considerate animale de companie, eventual fac altceva cu aceste animale). Sunt cartiere întregi în mijlocul Parisului unde nu este picior de alb, doar nord-african i care fac legea. Nu am nimic sa ajut pe cei in nevoie, însă din cauza legislației prea deschise au ajuns in Europa toate scursurile Africii și Orientului mijlociu. Oameni care nu respectă reguli și cutume. Sunt mai rău decât o haită de lupi flamanzi.
sdaads întreabă:
vinoACASAcuMINE întreabă: