Sunt apolitic. Dar nu pot sa raman indiferent cand democratia statului este atacata.
Asa ca la referendum(cu siguranta va avea loc) voi vota impotriva suspendarii presedintelui.
In rest, sper ca T. Basescu sa aiba resursele necesare ca sa ofere independenta institutiilor statului si sa nu lase Romania asa cum a luat-o la primul mandat - sub dominatie psd-ista, pentru ca pnl nu conteaza in aceasta ecuatie decat cu votul.
Dreapta se va organiza şi odată cu apariţia unor politicieni tineri, necompromişi vor învinge caracatiţa roşie.
Se pot face aliante de dreapta, si exista posibili candidati care inca nu au fost anuntati. Dar daca tu preferi din start o alianta murdara, care si-a dezvaluit deja liderii ca fiind escroci, care incalca normele statului de drept, fara sa te gandesti la alte alternative din start, inseamna ca fie esti aservit politic, fie esti blazat politic. Dialogul e inutil, ma retrag. Multa bafta.
Bai, deci imi place la nebunie raspunsul tau! Zau ma bucur ca vad si oameni care mai schimba postul de la pupincuristii de la realitatea si Romania tv, care merg mana in mana cu coruptii din USL...
Variante mai bune? Eu il vad pe MRU facand un partid cu care sa vina la conducere, o mana de oameni tineri si capabil, si in primul rand cu inteles productiv pentru tara, nu pentru ei insisi.
TU AI FACULTATE!?!? Aaaaa, se cutremura pamantul, pai la cum gandesti si modul cum te exprimi nici macar bacu' nu-l iei.
Creatorule de ce ai facut maimutele astea pe pamant? God, large garden.
Although many primates are still plentiful in the wild, many species are declining steeply. You're one of the species.
Nu prefer, dar din doua rele aleg una mai putin rea. Din punctul meu de vedere. Si ce zici tu de aliante... repet : SE POT FACE MULTE, DAR? Ma pot gandi la "n" variante, dar nu depind de mine, cum de altfel nu depind nici de tine.
Acum serios vorbind, mai bun e Diaconescu și Partidul Poporului decât ceilalți. Păi măcar PPDD n-a fost niciodată la putere, pe când PSDiștii au distrus țara asta, chiar și PDLiștii au furat.Mult mai puțin, dar au furat? De ce vă e frică tuturor de un partid al poporului.
Nici dacă va câștiga DD nu cred că are ce să mai facă, dar tot e mai bine decât să câștige USL sau PDL.
USL Cine are ochi sa vada, vede. Cred ca atatia ani de PDL ne-au fost de ajuns.
Nu cred ca vorbeam cu tine. Din cate imi amintesc ajunsesem la un punct comun, deci nu sunt eu aceea careia trebuie sa ii explici ca roata e rotunda.
Tradu-mi te rog treaba cu clanta din acel limbaj de om de neandertal in limba romana.
Daaaaaa, pe toate, si le-am intrebat cum a fost fetelor, ce sa-ti spun dezamagite, cica niste prosti, tota lumea stie ca, caprele si-o trage pe la spate si ei frectie, cica umeri-craci.
Iesitul in strada. Iesitul in strada cat mai des.Altfel oricine vine la putere, isi da seama cat este de usor sa manipulezi mamaligi leguminoase.
Votez iesitul fercvent in strada!
Nu inteleg aroganta unora care isi dau parerea despre politica, dar n-au nicio treaba cu acest fenomen. Cu cei care vorbesc de binele tarii, de institutii, dar habar n-au sa scrie. Culmea, ei sunt cei mai agresivi verbal. Si nu-i suport pe cei ce tin c-un partid si bat cu pumnul in piept, doar fiindca le aduc beneficii personale.
N-am sa dau replica nimanui, n-are sens. Vad multa indoctrinare, unii de la parinti, altii de la T.v.
Cu cine votez? Votez pentru presedinte. Motive?
1. A fost suspendat gratuit. USL a trecut peste orice institutie, si-a pregatit aces hop in pasi marunti, ca sa iasa Antonescu presedinte interimar, luandu-i intr-un mod absurd locul lui Blaga de la Senat.
2. Faptul ca Ponta n-a respectat constitutia. Se doreste o monopolizare a tarii, exact ca pe vremea comunistilor. USL-ul vrea tot cascavalul, deodata.
3. Fiindca Traian Basescu a avut grija sa nu avem soarta Greciei, Spaniei sau Portugaliei. Pentru asta au trebuit masuri. Dar lumea, nu intelege lucrul asta.
4. Pentru ca USL-ul este condus de Iliescu, Nastase, Voiculescu, cei mai mari escroci corupti pe care i-a avut Romania.
5. Pentru ca Crin Antonescu a declarat ca iese din politica, daca Basescu nu va fi suspendat. Este ultimul lucru pe care vreau sa-l vad in tara asta: Ca un maimutoi sa devina presedinte.
Si pot continua lista cu inca ''n'' motive.
Voi vota pentru Basescu.
FortaSteaua2012 întreabă: