Abh
| Abh a întrebat:

Pentru mine, ACASA inseamna stabilitate. Voi va simtiti ACASA in Romania?

Răspuns Câştigător
| Dove a răspuns:

Eu ma simt acasa pentru ca aici m-am nascut si aici me-am facut prieteni.Ar trebui sa trecem peste lucrurile rele care se intampla in tara asta pentru ca nu exista bine fara rau(in special rau la noi). Dar in orice tara te-ai fi nascut ai fi avut o alta viata cu alti prieteni care ti se par buni si majoritatea ar spune acelasi lucru.

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Totdeauna m-am simtit si ma simt si acum, niciodata nu m-am gandit si nu am dorit sa plec in alta parte, cu atat mai putin acum la batranete. Numai bine!

| Bacemi a răspuns:

Si pentru mine inseamna acelasi lucru. Pentru mine stabilitatea in acest moment inseamna un viitor nu prea apropiat. Nu stiu daca acest viitor va fi in Romania sau in afara ei. Dar stiu ca nu se cheama Romania. Romania ii va fi doar gazda eventual.

| foxi a răspuns:

Da, ma simt acasa! siguranta nu inseamna numai.bani! avem si bune si rele fata de altii!

| ines a răspuns:

Da in Romania e acasa nu unde stau acum aici difera toate si traditi si tot. Cand merg in tara simt cu adevarat ca sunt sarbatori.

| ines a răspuns:

Alynutza1996 cred ca ne luati de fraieri tu si cei care fac ca tine cred ca era mai frumos sa rogi persoanele sa dea clic

| Ioana1984 a răspuns:

Buna sa stii ca si eu de peste 7 ani sunt in strainatate, dar odata la maxim an sunt in tara, ca acum, nu pot sa nu stau si prin tara mea. Dar sa stii ca stau ce stau termin banii una doua si as pleca imediat, aici nu mai intelegi nimic, doar neamurile, care si alea cred ca in strainatate cad banii din cer, dar imi e dor de traditiile noastre, si chiar mi-e dor sa vorbesc romaneste, sincer iti spun.Acasa in Romania te poti simti doar daca ai peste 20 de milioane salar, de nu ai poti sa pleci unde vezi cu ochii.

Si apropo de mesajul de mai jos pentru: Alynutza1996, mai fata tu si altii care intrati pe net chiar sunteti nesimtiti, da scrie mai desteapt-o asa:puteti sa intrati pe link-ul asta asa imi veti da si mie un vot pentru castigarea unui premiu pe site-ul www.gbx.ro? Chiar nu va e rusine? Ce intrebare a pus Abh si ce tampenie raspunzi tu.Chiar ca de acum e nesimtire curata. Abh succes in viata.

| Piticaaa a răspuns:

Sincer, da. Ma simt ca acasa pentru ca aici m-am nascut. Nu este casa pe care mi-o doresc, dar este frumoasahappy Aici imi sunt persoanele dragi mie. Va ramane mereu casa mea, chiar daca ma voi muta, sper.

| MusicisMusic a răspuns:

Pentru mine Romania este locul unde m-am nascut si unde mi-am lasat copilaria, locul unde mi-am lasat prietenii si locul pe care imi place sa il vizitez insa...nu stiu...Romania e frumoasa insa pacat ca e locuita de niste oameni care habar nu au pe ce bogatii stau.Si tot Romania e cea care ne-a alungat din ea, cea care m-a facut sa imi las copilaria in urma si sa ma maturizez si cea care mi-a luat poate, cea mai importanta persoana chiar cand aveam cea mai mare nevoie de ea, mama.Insa tot ea m-a invatat ca daca nu lupti nu vei castiga.Revin cu placere in Romania insa doar pentru cateva saptamani.De fiecare data cand am plecat din Romania am plans.Am plans pentru ca lasam in urma mea cele mai frumoase locuri de pe pamant si plang si mai rau gandindu-ma ca imi las prietenii in urma.Sincer,nu ma simt prea acasa in Romania si poate ca as vrea sa ma simt asa cum ma simt in USA insa nu pot deoarece This Is Romania! Cu bune si cu rele, cu bogati si saraci si cu integrare si discriminate!

| Oanny a răspuns:

Da.Pentru mine acasa inseamna casa mea, unde am copilarit si inca copilaresc. Mi-ar fi foarte greu sa ma mutsad

| вυттєяƒℓу a răspuns:

Cu siguranta nu.insa nici daca plec in strainatate nu ma voi simti ca acasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Majoritatea tinerilor pleaca din România în strainatate ca sa se duca sa munceasca la straini ca deoarece aceia sunt puturosi, românii întotdeauna au fost muncitori, cine minte ca romanii nu fac nimic se înseala amarnic, si sa se duca în strainatate sa vada ce fac strainii. De ce credeti ca se duc îngrijitori de batrâni si bone în afara? De ce? Pentru ca strainii nu fac nimic si asa vin românii ca sunt muncitori, Românii sunt cei mai muncitori. România nu va fi niciodata ca Germania sa se plateasca 2000 de euro pentru un medic aici, niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu accepta mediocritatea la tine ACASA: Lupta cu mediocritatea si te vei simti mai bine, mai stabil(a), mai acasa.

| ane_1907 a răspuns:

Da eu ma simt acasa! am fost in strainatae si acolo era foarte greu pot sa zic ca eram singura intre straini aici am familia, caminul, prieteni, colegi si ma simt bine in siguranta acolo nu aveam pe nimeni eram singura si nu aveam cu cine sa povestesc sa mi spun si eu ofurile.sti cand am plecat de acasa in strainatate mi a spus o prietena sa nu merg ca va fi greu si voi fi singura dar eu nu ca o sa fac si o sa dreg dar nu era asa ci eram singura cuc si acolo plangeam unde nimeni nu ma vedea vorba prietenei mele.asa ca ca acasa nu i ca nicaieri mai bine o ceapa si o coaja de paine decat intre straini si singur.

Întrebări similare