| Pufarina511 a întrebat:

Politia poate afla ce ai cautat pe un site dacă nu exista conexiune securizata? Asa fără sa ai probleme cu legea, ma refer dacă sunt ei curioși sa vadă ce cauți pe net

8 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Politia nu e interesata daca nu au un motiv sa verifice. Nu plateste nimeni politisti sa vada ce cauta oameni random pe net.

| Kiran a răspuns:

Nu o sa caute cineva din intamplare ce face X pe internet sau in viata reala, doar din motive concrete, fie cineva te place sau vrea sa iti faca rau fiind un cunoscut, fie esti sau ai prieteni cu persoane urmarite penal

| Pufarina511 explică (pentru Kiran):

Pai de asta întreb ca este cineva interesat de mine, intr-un mod bun...și de asta intrebam

| Kiran a răspuns (pentru Pufarina511):

Ar putea sa o faca daca are prieteni care ar face asta, dar rar se intampla lucruri de genul

| Pufarina511 explică (pentru Kiran):

Gen ei din sistemul lor nu au cum...ms

| Solane a răspuns:

Daca politia ar fi curioasa, te-ar gasi si pe conexiune securizata.
Acuma, curiozitatea lor se trezeste in functie de ce site-uri accesezi tu. Ca daca vei cauta (cum am vazut la stiri) chiar numai din curiozitate "cum sa-mi 0m03 prietenul", ei vor fi la usa ta in secunda doi.

| Kiran a răspuns (pentru Pufarina511):

Pot sa iti gaseasca adresa unde locuiesti si datele din buletin, dar nu numarul de telefon

| RAY a răspuns:

Pot si eu si dacă folosești vpn sau tor, tot aflu locația ta si ce ai făcut pe calculator si parolele tale si istoric, îți pot face si poze prin telefon sa observi ca e deschisa camera si inregistra si dacă telefonul e inchis