e  vecinul meu  de palier  zice el l-a inundat  vecina  de deasupra.M-a  chemat  si am vazut  doar  niste  pete  pe  tavan.Atat.Cred  ca nici  asigurarea   pe casa  nu acopera  aceste pagube.In  plus  vecina  care l-a pagubit zice  ca i-a  dat  bani  sa-si  varuisca  tavanul..Si   se pare  ca nu e  multumit. Cred   ca vrea   bani  de la societatea  deasigurari.
e  vecinul meu  de palier  zice el l-a inundat  vecina  de deasupra.M-a  chemat  si am vazut  doar  niste  pete  pe  tavan.Atat.Cred  ca nici  asigurarea   pe casa  nu acopera  aceste pagube.In  plus  vecina  care l-a pagubit zice  ca i-a  dat  bani  sa-si  varuisca  tavanul..Si   se pare  ca nu e  multumit. Cred   ca vrea   bani  de la societatea  deasigurari. Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Cine sa te oblige sa semnezi declaratia? Nu esti obligat sa dai o declaratie decat daca esti citat ca martor in proces sau la politie/parchet si acolo trebuie sa declari ce stii privind procesul respectiv sau de cazul penal.
Daca cineva te obliga sa semnezi actul de inmanare a casei il semnezi? Nu esti obligata sa semnezi nici un fel de act.