O directie de "palnie snec "... dupa ce se ameteste bine in cuva palniei, asa ametita cum e, merge pe partea de jos a palniei si iese... ca vai de ea... si ca "vai de viata noastra "
Succesuri...
Raspuns pentru ZAZUtotea : cum iti justifici afirmatia ca " cei tineri, viitorul tarii, asteapta pomana din ceruri "...nu cred ca generatia voastra a fost toata reusita.si daca da ce ati facut VOI pentru tara asta? Incotro ati dus-o? dupa revolutie ati fost la fel de "impotenti" ca si inainte de ea...
Macar acum suntem in randul tarilor europene...cu un start greoi e adevarat dar vom creste in spiritul european, nu intr-un an, nu in doi... dar intr-o zi generatiiile viitoare vor fi apte sa creeze o tara cu adevarat europeana... ceea ce voi nu ati stiut sa faceti...
Depinde de fiecare dintre noi daca lucrurile vor fi mai bine sau nu. Eu cred ca multi din Romania sunt descurajati de ritmul de imbunatatire. Si daca schimbare dureaza 2-3 generatii, asta este, noi facem 1/3 din schimbare, celelalte generatii mai departe. Eu vad viitorul ca o combinatie intre etica crestinismului (altruismul) si valorile capitaliste (initiativa individuala, limitarea rolului statului)
alecsalecs întreabă:
anonim_4396 întreabă: