| papys44 a întrebat:

Salut Tpu an o mare problema .Eu am un grup de prieteni mare.Pintre ei sunt si 2 fete Iulia si Ioana (nu sunt usa de biserica).Dar la noi in grup bineinteles de copii de 10-17 ani vine mereu o fetita mica gingasa,si vesela de 5 ani si jumatatecare nu are tocmai cea mai buna familie:tatal ei este plecat in Canada;mama ei umbla prin cluburi pentru (hmmhmm)sa o faca cu unii.dar cei doi sunt despartiti si Fetita de 5 ani pe care o cheama alexandra sta cu bunicii si unchiul ei.Pe bunasa abia daca o intereseaza daca alexandra a mancat sau daca e imbracata bine cand iese la joaca,bunicul ei o tot bate de cate ori o prinde si doar unchiul ei o iubeste si ii mai ia cate ceva.Pt alexandra unchiul ei este ca un tata.Dar sa revenim la subiect despre cele 2 fete:Iulia si Ioana.Azi fetita a venit afara sa se joace cu noi dar noi eram pe patura si jucam carti si pe ea nimeni nu o baga in seamasi ea se suia pe noi sa se joace .Ioana a luato pe Alexandra in scara de bloc si ia dat chiloteii jos doar ca sa urcat pe ia si a lasato plangand pe scara ma tarziu vine Iulia si ii face la fel.Fetita plangea, tremura,suspina pe scara.Mie mia fost o mila de ea cum nu mia fost niciodata de nimeniAm incercat sa ii explic fetitei ca ele nu au mai multa minte ca ea si ca trebuia sa le lase impace sa joace carti si sa imi spuna mie sa ma joc cu ea.Avand in vedere siituatia fetitei voi ati fi facut la fel ca Ioana si Iulia . Eu unul nu.

Răspuns Câştigător
| picolini a răspuns:

Doamne fereste... in primul rand incearca s-o iei sub aripa ta. eu una le-as fi batut pe elea de le-ar fi sarit capacele. gandeste-te ca fetita o sa fie afectata toata viata. nu permite asa ceva

4 răspunsuri:
| Conjur a răspuns:

Salut.
În mod sigur îţi baţi joc, şi ar fi bine să te muţi în altă parte cu trolling-ul! Postarea ta nu-şi are locul la categoria "legislaţie, politic şi social."

Succes.

| EuSiCuMine a răspuns:

Eu una care eram in locu tau le dezbracam pe ele sa vad cum e! Nu ai pic de inima, eu stiu exact cum se simte fetita aia. nu am exact aceleasi probleme ca ea, am probleme mai mari si cand eram mica tot asa stateam cu copii mai mari pana cand am vazut ca nici ei nu ma doreau si stateam mereu in casa. Stiu exact cum e si mi-e mila foarte tare de acea fata sad.
Dumnezeu o sa aiba in grija sad

| papys44 explică:

Scz categ

| VladHd a răspuns:

Nici eu nu as fi facut ca si ele dar tu daca esti intr-adevar bun ar trebui sa o iei langa tine si sa ai grija de ea pe afara si sa incerci cand greseste ceva sa ii explici ce este bine sau rau sa ii devi ca pe fratele pe care nu il are