| Desh a întrebat:

Salut TPU! De ce toată lumea îl urăște pe Călin Georgescu?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru că este un rău ireparabil pentru România daca el ajunge la conducere.
Un personaj toxic, extremist, cu un discurs puternic populist și fără nicio soluție pentru o țară moderna. Un om care face elogii celei mai agresoare tari din lume, un om care dorește să desființeze partidele politice. Realizezi ce înseamnă asta? Practic cel mai direct și agresiv atac asupra unui stat democratic sa desființezi partidele.
Sa mai zicem ca e un mincinos cronic? De la funcțiile din CV, la invitațiile fictive făcute de Trump până la trădarea propriilor votanți cărora le spune cat de nociva e Europa și el fix acolo fuge sa ceară ajutor pentru propriul interes. Sa mai zicem că cineva care se da antisistem a avut funcții obținute pe spinarea PSD ului care e miezul sistemului.
Să mă zicem că omul se da cel mai mare patriot și suveran și el a trăit 20 ani in Austria.
Să mă zicem că vrea să schimbe sistemul corupt și el nu e in stare să își dovedească cheltuielile cu campania electorală?
Sa mai zicem de elogiile aduse legionarilor?

Mai vrei motive? Că mai am.

41 răspunsuri:
| Ade4ever2389 a răspuns (pentru Ade4ever2389):

Plus de asta si nevasta-sa e fix la fel, zisese odata ca daca femeia poarta pantaloni si nu fusta, energia nu mai poate intra din pamant spre ea. Se vede ca ambii au niste probleme. Si Ciolacu e incoerent dar macar nu e ca CG.

| siriusblack98 a răspuns (pentru RaduNastase):

Esti spalat pe creier grav de tot. De zici ca presedintele are puterea suprema in stat sa ne scoata cand vrea peleul lui din UE si sa bage rusii peste noi. Pana sa intram in UE tot cu rusii in pat ai dormit? Daca voia Rusia sa ne zobeasca, eram praf si pulbere de multa vreme. E ca si cum ai pune un urs sa se lupte cu un greiere. "asta vrea el de fapt" ba voi nu stiti naiba nici constitutia Romaniei dar vorbiti despre politica de parca voi ati scris-o laughing)

| Cipi1212 a răspuns:

E comunist.

| RaduNastase a răspuns (pentru siriusblack98):

Și tocmai pentru că Rusia nu are cum să atace o țară NATO fără să înceapă al treilea război mondial, de aia l a pus Putin pe Georgescu să ne scoată din NATO și din UE ca să poată să ne atace el și să ne ocupe, nu i așa că e logic? Oricine spune că vrea să scoată România din NATO nu este altceva decât un prorus, toată lumea știe ce se întâmplă cu o țară apropiată de Rusia care nu este în NATO, cât avem de gând să ne mai prefacem că nu înțelegem?

3. Legat de ce poate să facă un președinte de unul singur, văd că nici măcar asta nu știi, președintele poate să dizolve parlamentul, și să facă un nou guvern după bunul plac, ori pe Georgescu nu l mai susține nici AUR, Cu cine crezi tu că ar fi făcut guvern cu cetățenii simpli? Nu poate decât să facă lovitura de stat cu ajutorul armatei (Președintele e comandat ul suprem al forțelor armate) și să transforme în dictatura! Asta și vrea. Nu vezi că habar n ai cum funcționează politica te trezești vorbind aiurea

| siriusblack98 a răspuns:

Crede-ma te rog ca n-am citit nici macar 10 cuvinte din cele 3 raspunsuri pe care mi le-ai dat pentru ca reprezinta bullshit total. Ramai cum am zis, un spalat pe creier. happy

| RadioHead22 a răspuns:

Nu toata lumea, doar analfabetii functionali.

Foarte rau daca nu ai citit, inseamna ca doresti sa ramai prost, hai sa iti arat ca spalat pe creier esti tu, afla ca Am absolvit si facultatea de istorie si stiinte politice happy deci imi permit sa vorbesc despre orice in speta asta, tu ce studii ai de iti permiti sa te contrazici cu mine? ai macar examenul de bacalaureat? Cred ca asta spune tot, sustinatorii lui Georgescu sunt oameni de la talpa tarii, care nu au habar de politica, istorie sau economie, usor de manipulat si deci deci de spalat pe creier, pe mine nu ma poate manipula nimeni, asa ca vezi-ti de lungul nasului tau si mai taci in p l m din gura

Chiar si fara facultatea aia, tu nu stii lucruri elementare, Habar nu ai ce inseamna NATO, Habar nu ai care sunt atribuitiile si puterile presedintelui, ti-am zis eu iar tu nu esti in stare sa imi dai argumente contra! deci care din noi e ala spalat pe creier? Cand nu stii nimic e foarte usor sa vina unu ca Georgescu sa te spele pe creier, unul care stie pe ce lume traieste, repet chiar si fara facultate, in secunda 2 isi da seama ca bate campii la greu in toate domeniile, nu cred ca vrei sa intram si in subiectul medicina si cat de gresit e ce spune el dpdv medical? nu cred ca are rost, tu mai intai invata chestiile elementare.

| siriusblack98 a răspuns (pentru RaduNastase):

Din nou, chiar nu stau sa stii sa citesc nimic din ce scrii tu pentru ca esti total pe dinafara cu realiatea. O sa iti dau si un ignor frumos pentru ca insisti sa fii prost si sa-mi pierzi vremea.

| RaduNastase a răspuns:

Siriusblack98 DOVEDESTE ca sunt pe dinafara, ai vreun argument? Pana acum eu ti-am dat o gramada de argumente tu nu ai dat niciunul, care din noi e ala pe dinafara mai retardatule? N-ai niciun argument pentru ce ti-am spus, nu ma poti contrazice cu nimic! Taci in mortii tai de plebeu infect

Întrebări similare