| FeisBuci a întrebat:

Salutare TPU, azi am incercat sa-mi vand contul de League of Legends pe un cod PaysafeCard de 50 de lei, dupa ce am vandut contul acea persoana mi-a dat block, dupa jumatete de ora, aproape o ora, mi-a dat unblock si a zis ca editeaza mesajele ca sa para ca nu e teapa... Daca ma duc la politie oare poate lua vreo masura impotriva lui?

Răspuns Câştigător
| CreEppY a răspuns:

Salut, in primul rand politia nu are ce sa faca, te pot ajuta eu, am mai patit. Sa nu-ti frica, ca el "modifica mesajele", asta e vreun parlit de 15 ani care se gandeste sa dea tepe ca se plictiseste. Fa un tichet pe support riot games, ca ti s-a furat contul, iti dau eu link-ul https://support.riotgames.com/hc/en-us/requests/new si selectezi stolen account sau daca nu dai pe stegulet si ai tot in romana. Raspunzi la intrebari in romana daca alegi romana si spui ca ai avut keylogger, daca tu ai fost de acord sa il dai nu se face nimica. In maxim 2 zile il ai inapoi. Daca mai ai intrebari, spune-mi. happy PS acolo unde e spatiu liber sa scrii ce vrei incearca sa dai dovezi ca e al tau, de exemplu prima adresa de email a contului (daca ai schimbat-o) si chestii de astea.

| AFR81 a răspuns (pentru FeisBuci):

Sincer, in cazul tau, el a fost smecheru'. Fraier a fost altcineva.

| GeniusExtreme a răspuns (pentru CreEppY):

Ai perfecta dreptate, dar problema este ca schimbul, vinderea de conturi este interzisa si riot games o sa ii dea dreptate celul care l-a luat deoarece victima nu avea voie sa vanda contul.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E total vina ta ca esti idiot...si sincer sa implici legea ca tu ai ramas fara un cont de lol? straight face eventual fa un ticket pe joc...au sa rada de tine cei de la sectie daca te duci si cu curul laughing

| pilaf a răspuns:

Regulile jocului spun că este interzis să vinzi și să cumperi conturi de LoL. Cel mult te vei face de râs la poliție și te vei alege si cu ban.

Pentru lămurire, aruncă un ochi aici: http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=357649

| LeoLeoerwer a răspuns:

Nu.Politia nu are treaba cu tranzactiile de pe urma jocurilor online.Este doar un joc si nu vei fi luat in considerare.Pe viitor nu mai face tranzactii din astea decat cu oameni pe care ii stii si sunt de incredere.Bafta