| DaciaRomania a întrebat:

Sunt șanse să fie pace curând în Ucraina?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ar fi foarte bine dar eu nu cred. Rusia are niste conditii inacceptabile, cu care Ucraina nu este de acord.

| tonyc7 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Mai conteaza sa fie Ucraina de acord daca ea se afla continuu in pierdere?

12 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Puțin probabil să se facă pace în perioada următoare. Poate o încetare a focului. Dar Putin pune condiții greu de acceptat pentru Ucraina.

| NLS a răspuns:

Un acord temporar de incetare a focului mai degraba, nu pace definitiva.
Nici macar Trump nu e cu adevarat interesat de incetarea razboiului, doar declarativ.
Specimenul e doar un laudaros notoriu si gretos, cu un ego imens, ce crede ca lumea se roteste dupa cum vrea el.
Aproape la fel de gretos ca si jegul moscovit.

| Dismally a răspuns:

Pace nu cred ca va fi pana nu va disparea Putin, poate un acord de incetare a focului, mai mult de atat nu cred ca e posibil.

| Cipi1212 a răspuns:

Cu un Trump dictator nu cred.

| tonyc7 a răspuns:

Daca Zelenski e alungat sau asasinat, pacea se va instaura imediat.

| relian a răspuns (pentru tonyc7):

Aici ai nimerit-o, asa este, ala e dracu acolo, nu Putin nu altii, daca dispare jegul ala care a inceput razboiul se termina toate, oamenii se vor linisti.
Dictatorul de fapt ala este Zelinski, doar ca oamenii nu pricep, sau unia nu vor sa vada. Pe idiot nu il intereseaza de nimic, nici de oamni nici de restul lumii, el in mintea lui diabolica, in mintea lui dusa cu pluta se crede stapan acolo.
Daca nici Trump na putut vorbi cu el e clara cu cine avem dea facem, asa a spus si Trump cu asta nu se poate discuta, de aia nici nu prea ii mai intereseaza pe ameficani de ei, cand vin si vreau sa te ajut si tu nici nu incerci macar sa stai de vorba, sa te ajut cum?

Ala poate fi ajutat, doar daca este trimis in alta lume, sau daca europenii si restul lumii inceteaza sa il mai ajute, atunci nemaiavind resurse sa continue razbopiul va fugi, asa scapa ai lui de el si scapa si de razboi, simplu, ai dreptate, dar trebuia sa si arati de ce.

| Năsăud a răspuns:

Șansele sunt mici pentru ca toată lumea castiga bani de pe urma războiului.

| Razvand2002 a răspuns:

Poate. Nu stiu exact

| acelceva a răspuns:

Da, dupa ce rusia va asigura teroritoriile ce acum le-a castigat. nu sunt sigur daca mai vor si altele la momentul actual.