Din pacate, acest gen de infractiuni vor fi tot mai dese, lumea e saraca si stomacul cere papa. Plus ca, ironia sortii, tot genul asta de oameni se inmultesc in nestire, adica fac mostenitori fara sa le pese ca nu au ce sa le dea de mancare.
Nu stia sa foloseasca pistolul, deoarece, fiind analfabet nu putea citi instructiunile.
Probabil şi-a cheltuit ultimii bani pe droguri, nu avea un cuţit, ci mai probabil o şurubelniţă iar banii (5000 lei) nu i-ar ajunge pentru mult timp.
Bine ca, a apucat sa jefuiasca banca, cutitul cred ca a fost gratisAcum isi poate cumpara linistit pistol
Oare tot din cauza crizei acea banca nu beneficea de agenti de paza bine instruiti pentru astfel de cazuri? Bine ca angajeaza toti mosii veniti de la sapa!
E adevarat ca in ultimul timp, jafurile s-au inmultit considerabil.
Unii spun ca din cauza crizei, altii spun ca multi gandesc ca decat sa lucrezi o luna pentru 800 de lei, mai bine furi in 5 minute geanta unei femei...
E totusi cam absurd sa jefuiesti o banca cu un cutit. Ce banca poate fi atat de vulnerabila?
Mie mi se pare putin cam dubios.
Apropo de asta, eu unul, in ce spanak de banca am intrat (in Bucuresti desigur, pentru ca aici stau), casiera sta indaratul unui geam gros si nici mina n-o bagi in cusca ei, pentru ca banii si chitantele sint livrate printr-un sertaras. Mai mult de atit, au si un paznic, mereu este un paznic acolo. Ma gindesc ca banca de care ne-a vorbit la stiri, era atipica si casiera statea la o masuta plianta in fata bancii, iar paznicul intimplator avea diaree si tocmai lipsea gratie unei crize