| GamingSoloInRetea a întrebat:

Va mai lua Nicușor Dan un mandat? Îl veți vota și pentru al doilea mandat?

15 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Depinde ce va face pana atunci.
Daca isi indeplineste corect atributiile de presedinte atunci o sa-l votez, daca nu le indeplineste nu o sa-l votez, bineinteles daca voi mai putea vota atunci.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu prea vrei sa te oprești din întrebări fără sens nu?

| GamingSoloInRetea explică (pentru suntserios):

Răspunde la întrebare, da sau nu?

| darrio2007 a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

De ce esti asa de interesat? Cine crezi ca poate sti ce va fi?

| suntserios a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

La ce să răspund?
Ce sens are intrebarea ta? Știi tu daca va mai candida peste 5 ani? Știi tu împotriva cui va candida peste 5 ani?
Știi tu cum va performa în acești 5 ani?

Răspunde tu la întrebările asta și pe urmă răspund și eu.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mai este mult pana acolo.
Intrebarea mai relevanta este "care vor fi alternativele?" si ma refer in special la candidatii puternici din zona pro-europeana.
Ca se va descurca sau nu Nicusor cu acest mandat, este irelevant. Oamenii merg la vot sa aleaga raul cel mai mic, mai exact, sa scape de suveranismul inchipuit al unora.
Votantii ND aveau de dinainte venituri medii stabile, nu stau in pomenile si magiile economice pe care le promit rusofilii.
Deci nu are cum sa piarda din votanti ND, mai ales daca duce mandatul fara gafe majore, la fel cum a facut si Iohannis.
Deci cat timp vom avea in turul 1 marionete rusesti cu 40-50%, oamenii normali (majoritatea tarii) vor vota cu ochii inchisi persoane precum ND, ca sa nu-si piarda nivelul de trai, in schimbul unor fantezii de-ale saracilor puturosi si inculti.

| GamingSoloInRetea explică (pentru NoTurbinaNoGood):

AUR creste deja în sondaje! Ce se intampla daca va ieși AUR in 2028 cu peste 50%?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

AUR este in politica de mult, are multi votanti, multe posturi ocupate prin parlament, senat samd. Doar ca nu face altceva decat sa incurce. Nu propune nimic, nu impune nimic realizabil.
Daca in 2028 vom pierde lupta si vor castiga, Romania va decadea brusc economic si diplomatic, cetatenii vor simti probabil caderea dpdv al veniturilor (in special cei cu cariere legate de multinationale), statul probabil va compensa prin deduceri si ajutoare care vor nimici bugetul grav, dpdv politic/legislativ va fi un haos total, practic un esec, iar la finalul mandatului (daca nu reuseste opozitia sa-i suspende), votantii "suveranisti" vor fi suficient de dezamagiti incat sa nu-i mai intereseze votul/politica pe viitor, si sa-si vada in mmldp de cozile vacilor si negrul de sub unghii. Asta pana cand va veni urmatoarea conducere, care va incerca sa repare daunele date de idioti, prin plafonari/restructurari si bineinteles taxe, idiotii vor fi din nou "revoltati", vor inghiti iar propaganda Tiktok si vor incepe din nou sa voteze balauri, ca deh... Animalele au doar memoria de scurta durata.

| gabicoo a răspuns:

Eu personal nu intenționez să îl mai votez încă o dată. Dar nu se știe. Acum l-am votat pe principiul să alegem "răul cel mai mic"!
Din experiența mea de peste 35 de ani de regim "democratic" pot spune că de regulă președintele aflat în funcție își dublează mandatul. Singura opreliște de a fi președinte pe viață este limitarea, de către constituție, la maxim două a numărului de mandate - altfel am fi ca in Rusia.
Dacă va fi reales Nicușor Dan? Eu sper să nu dar totul este posibil.

| Frank51 a răspuns:

Îl votez cu ochii închiși, nu mă reprezintă șmecherașii sau rușii.

| LisaJulie a răspuns:

Dominic Fritz va fi sau Cătălin Drula! Peste 5-10 sa îmi dați mesaj sa îmi spuneți dacă va fi sau nu asa happy

| GamingSoloInRetea explică (pentru LisaJulie):

De ce spui asta?

| LisaJulie a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Pentru ca vor intra in turul 2 posibil cu Claudiu Târziu iar românii vor vota masiv sa nu iasă el!

| Cipi1212 a răspuns:

Depinde cine va fi mai în cursă.

| ciolacu00 a răspuns:

Va lua un pumn in anus de la mine

Întrebări similare