| misteriouslady a întrebat:

A citit cineva cartea lui Dan Brown, "Ingeri si Demoni"? Cam care este pretul, cum e si cat pa suta merit cumparata? va rog detalii

funda mareeee

Răspuns Câştigător
| vocea a răspuns:

Este o carte minunata, merita citita dar sa ai timpul necesar, garantez ca daca te apuci de ea nu te vei mai opri pana nu o termini, ea costa 30, 00 lei, pe scurt iti prezint o prezentare
Robert Langdon, specialist celebru pentru lucrarile sale de simbolistica, este chemat de urgenta in Elvetia pentru a examina cadavrul lui Leonardo Vectra, pe al carui piept a fost infierat un simbol ciudat.

Ceea ce descopera este uluitor, o straveche organizatie - Illuminati - a declansat o diabolica vendeta impotriva Bisericii Catolice.

Pornit intr-o cursa contra cronometru pentru a depista si a dezamorsa o bomba care ameninta Vaticanul, Langdon isi va da seama ca nu are decat doi aliati: exceptionala sa cunoastere a simbolurilor si o cercetatoare tanara si misterioasa, Vittoria Vetra.

Cautarile ii vor purta pe cei doi oameni de stiinta prin cripte pecetluite de secole, prin catacombe pline de primejdii si prin catedrale parasite, pana la cel mai periculos loc de pe fata pamantului: ascunzatoarea de mult uitata a ordinului Illuminati, mormantul Sfantului Petru.
da nu vreau sa iti iau placerea de ai citi

1 răspuns:
Întrebări recente