Sunt oameni care fac carți de povești pentru copii cu povești+poze generate de AI și le vând pe Amazon
Nu am scris poveste cu ChatGPT dar e destept foc ChatGPT asta, bate si medici la dos. Eu am intrebat despre diabet, nutritie si boli metabolice, m-a spart si pe mine si pe alti medici. Si medicii mai consulta uneori ChatGpt!
Ptr ca asta are baza de date uriasa si nu omite nimic, e f atent. Mai ales daca platesti iti da informatii f amanuntite.
Am intrat si in biochimie cu el, de ex cum se obtine din zaharul cel periculos un zahar tot natural dar total nepericulos.
Multi (si profesori si medici, etc) sunt contra lui ca le e frica ca-s pierd locurile de munca, nu ca nu e bun.
E prea bun! Si stai sa vezi in 10 ani cum va fi, in 2 ani a evoluat enorm pana acum.
Plus ca tine cont de tot ce ii spui! Daca ii dai un caz de ex o problema a ta pe care o ai si expui amanunte si 2 pagini pas cu pas, el nu omite nimic! E f atent la tot, nu ca multi medici care nici nu-s atenti la tine, sau daca au fost, uita dat fiind ca au sute de pacienti.
Instant iti spune "avem deci asa, aia aia aia si aia date", si incepe sa-ti explice pe rand.
Te asculta la infinit! Nu oboseste, nu se plictiseste de tine, este ceva extraordinar.
Poti sa-l zapacesti cu cate intrebari vrei ca iti raspunde si dupa 5 ore de batut la cap, si iti raspunde si documentat si de multe ori corect desi uneori mai greseste.
Nu o fi om dar interactiunea cu el mai placuta si mai durabila in timp, relatia de informare si discutie (asa zis-a relatie) e mult mai stabila si mai linistita.
Cu oamenii nu merge asa. Chiar daca cineva zice "aaa intreaba-ma orice ca nu e problema", in timp nu o sa-i mai placa asta, plus ca nu stie asa multe.
Chiar daca e sincer si chiar nu il deranja pe om, nici el nu stia ca il va deranja dupa un timp.
Chiar si un medic, ca sa-l bati la cap iti ia 2-3-400 lei ora sa-l intrebi ce vrei, la chat GPT dai un 120 Euro lunar si intrebi ce vrei in cate domenii vrei toata luna si cat vrei tu.