| CosmyCool a întrebat:

As dori sa citesc o carte despre "Modul de a te face placut in anumite conversatii", nu ma refer in sensul de a fi in centrul unei conversatii ci la ideea de a face celelalte persoane cu care vorbesti sa primeasca o stare pozitiva doar print-un simplu dialog.
Puteti sa-mi recomandati ceva? Multumesc anticipat.

5 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Sunt pe Youtube video-uri ce explica mult mai bine decat o carte. Trebuie doar sa cauti

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu prea există așa ceva! Trebuie să dobândești cunoștințe tot timpul și mai în toate domeniile, adică să-ți ridici gradul de cultură. Atunci vei fi apreciat de ceilalți fără să fii preocupat de așa ceva și vei avea numai satisfacții.

| CosmyCool explică (pentru anonim_4396):

Am inteles, ai dreptate.Totusi ma gandeam ca ar trebui sa existe o carte despre orice si de asta am intrebat.

| WangLouis a răspuns:

Pai, trebuie sa fii tu. vorbeste normal si degajat intr-o conversatie. cine te va placea, te va placea asa cum esti si daca vrei sa te dezvolti sa zic, pe planul asta al intelectualitatii nu iti ramane decat sa citesti mult si sa alegi din ce citesti, partile "corecte" care ti se par tie si sa le adopti. din orice carte se invata ceva daca stii sa alegi. cartile prezinta multe tipare. de obicei, din punctul meu de vedere, placute se fac persoanele care atrag atentia prin ceea ce zic, sunt inteligente si stiu sa argumenteze bine pe "limba" oricui. citeste orice, dar cu cap.