| djphilosoph a întrebat:

BUNA TPU,
Am o poveste pe Wattpad:

http://w.tt/1rrN9Cp
Daca aveti si voi cont de wattpad, vreau sa schimbam niste pareri.
Nu ezitati sa o cititi nici daca nu aveti.
Cartea nu e inca gata!

Răspuns Câştigător
| ღஜღpikapikaღஜღ a răspuns:

Hey!
Si eu am cont pe wattpad, dar m-am gandit sa-ti las aici o parere laughing

In fine, imi place foarte mult cum descrii, iar idea mi se pare originala, e foarte interesanta! Are un inceput extraorinar... si probabil asa sunt si celelalte capitole!
Bafta la scris mai departe! :*

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Abia aşteptam să se termine, dar probabil mai mult din cauza Leotopiei, care îmi captează toată atenţia, comentariul căreia abia aştept să-l citesc; deci bafta, ţine-o tot aşa...sau mai bine reîncarnează-te în Leo!hee hee

| Leocerba a răspuns:

Am citit si eu pana la Filip 2, apoi am sarit la finalul cap 7.
Am vrut sa-ti spun ca am citit, ca sa-ti sune asta ca o sustinere din partea mea. O vorba incurajatoare ar fi ca stiu cativa copii care ar citi ce-ai scris tu, stiu sigur asta pentru ca au citit deja ceva foarte asemanator, Ucenicul Vraciului. Acolo pe baiatul de aceeasi varsta cu personajul tau il cheama nu Christian ci Thomas. Si el se ocupa de vrajitoare, e inchis intr-un subsol, are o legatura complexa cu o fata, etc. Stilul tau e lipsit de afectare si detaliile sunt relativ putine si realiste si asta este bine, nu incurci lumea inutil.
Am tinut sa-ti spun ca am sarit la cap 7 ca sa-ti dai seama ca m-am cam plictisit, la un moment dat. Poate ca mai ai de lucru la firul povestii. Fa-ma mai curioasa, sa vreau sa mai bag o moneda si pentru cap 7, apoi 8, 9. Am vazut in comentarii ca iti propui sa introduci fel de fel de fenomene( poltergeist, spirite, dimensiuni religioase). Ai grija sa nu fie prea mult, pe mine tocmai simplitatea m-a facut sa citesc.
N-as fi eu daca nu ti-as spune sa fii un pic mai atent la numarul de "i"-uri si la felul in care alegi sa scrii corect, in general, nu ma intereseaza ca ai 10 ani sau 20 de ani sau 50 de ani, daca vrei sa citesc, trebuie sa inteleg intai ce scrii, nu?

| NOname a răspuns (pentru Leocerba):

Ahaaa, deci nu erai doar tu...tortura cu plictiseală era autentică.hee hee

| angemon500 a răspuns:

E super tare pana aiic, cartea e plina de msiter