|

Ce parere aveti despre siteul wattpad?

Ce avanate exista?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai pe el poți scrie cărți și să citești cărți. Acolo citești cărți făcute de alți useri. Am incercat și eu sa scriu o carte dar m-am blocat pe la capitolul 7 rolling on the floor era citită de vreo 100 de useri dar degeaba, nu ai nimic de câștigat. Mai bine citești decât să scrii.
Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Wattpad,mai acolo iti exersezi abilitatea de a scrie mai corect, mai rapid si iti faci un vocabular mai bun (mai ales daca si citesti carti) ideea e ca wattpad-ul este o aplicatie buna pentru asa ceva, daca vrei sa scrii carti cum eu o fac, e bine sa exersezi laughing iar wattpad-ul e genul asta de aplicatie foarte buna happy. Apropo frumoasa poza; 0 :* hug!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt carti ok, foarte ok, si carti de gust prost pe acolo. Din cauza asta de vreo doi ani am renuntat sa citesc carti in romana, si aleg din cele scrise in engleza de autori de alta origine. Pt ca wattpadul "romanesc" adica majoritatea autorilor romani si cartilor in romana de acolo, sunt de calitate joasa, vezi tot felul de povesti vai de capul lor si fete crizate de 11-16 anisori, care dupa ce ca ele fac greseli gramaticale de te doara capul, mai au si povesti nerealiste si exagerate. Wattpad de asemenea e si o comunitate frumoasa. Acolo am legat diferite prieteni si am cunoscut persoane noi din orasul meu, eu zic ca merita sa iti faci cont. Mai ales ca e gratis. Eu il descarcasem initial acum 3 ani cand profesoara din liceu ne cerea ss citim romane, nuvele vechi etc (ex Moara cu Noroc, Romeo si Juliet ) si le gaseam si pe acelea pe wattpad. Deci da. Sunt avantaje si dezavantaje. Dar depinde ce vrei si ce cauti acolo. Sunt foarte multe carti bune dar si mii de carti de prost gust. Bafta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Citesti intr-un mod mult mai rapid o carte, in plus este gratis.
Dezavantaje : cartile nu sunt * de calitate*, sunt autori de varste destul de fragede, greu gasesti o carte buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează