Ce ziceți de :Tuc –Tuc-Tuc (inma mea bate scurt)
Scena goala și o liniste în întunericul nocturn.O lumina de far se lasa ivita în centrul scenei.O ceața grea acoperi podeau de lemn.Cineva îndrepta microfonul.De dupa cortina de un roșu aprins se ivi o fată. Avea părul castaniu, lucios și mătăsiu lăsat pe spate. Fața nu i se vedea din cauza întunericului.O rochie de mătase albastră i se mula partea de sus a corpului.Și se lărgea de la talie pînă la genunchi.La talie avea o panglică cu luciuri și ornamente albe.
Ea se apropie de lumina farului, în centrul ei, dar vîntul îi suflă părul de pe față.
O muzică lină se auzi la început. Apoi basul, toba și ghitara răsunară în seară. Licuricii au înconjurato cu fidelitate pe acea fată.
Apoi o voce perfectă începu să cînte:
"Tuu, ești departe
Euu sunt departe,
Iar inima mea
Îți va fi mereu aproape"
Iar cînd fata dădu părul la o parte de pe față și văzduhul se umplu de aplauze, un băiat se urcă pe scenă o luă de mijloc și o strîn se în înbrățișări.O iubea mult se vede. Băiatul era înalt și frumos de cazi jos, chiar super.El luă fata ca pe o păpușă și o ridică deasupre capuli uitînduse drept în ochii ei albaștri în care parcă sa scufundat.
Dar stop.......Aia eram eu? Da aia e fața mea.Dar puteam fi eu cea cu chipul atît de atrăgător.Și mai ales aproape sărutîndul pe tipul ală necunoscut.
* * *
- Trezirea, haide trezeștete nu o să am timp să-ți fac coafura și machiajul!
-Of, cum, de ce?
-Haide- haide. Scularea iubito.
-Mami?
-Da, hai, scoală o dată, să nu întîrzii.
-Mamă, trebuia să mă trezești chiar acum? Aveam iarăși un vis.
-Numai nu zi că sa început iar...
-Mmm, da. Dar nu-i din unul ca cele din trecut, are un final fericit.
Mama făcu iarăși una din grimasele ei hazlii la nebunie, și o adoram pentru asta.
-Deci domnișoară Taylor, luați loc să vă fac coafura și machiajul.
Tata intră pe ușă încet și mă luă de talie.
-Tati?!
-Deci draga mea felicitări cu absolvira clasei a 10-a.Și el îmi întinse o cutiuță.Eu am deschiso și acolo era un colier cu pietricele albastre – violet.
-Vă mulțumesc. Și vă iubesc mult mult mult!
-Și noi te iubim draga noastră, ei mă îmbrățișară din ambele părți.
-Stop -p-p ma-ți uitat pe mine! interveni sora mea Amily.
-Nu, nu te-am uitat, vino la mine, i-am spus eu cu blîndețe și am înbrățișato și pe ea.
Mama ma machiat cu acuratețe și mi-a făcut o cuafură din buclele mele frumoase.
-În ce te îmbraci? Sau... poate pleci în pijama la petrecerea de anul ăsta?
-Cred că iau rochia albă ce mi-am luat-o eri.
-Bine.
* * *
"Bună.De aici se începe cea mai deosebită viață a celei mai obișnuite fete.Și din această simplă zi sa început cu adevărat viața mea fantastic de splendidă și plină de mister. Eu mă numesc Sirenity. Am 16 ani și 11 luni.Sunt de statură înaltă, am ochii albaștri și păr castaniu.Nu am un șarm specific unei fete de vîrsta mea, dar nici nu încerc să atrag mare atenție.Și totuși sunt o fată simplă de tot nici măcar un hobby nu am.Dar îmi plac animăluțele de companie și fluturii.Culoara violet îmi e specifică.Și în plus îmi mai și ador surioara de 14 ani."
( Miranda Night )
Dacă doriți pot publica și continuarea. Scriitoarea e cea mai bună prietenă a mea.
Sweet111 întreabă:
Monicamonic84 întreabă: