| Junseng a întrebat:

Cine stie un site de unde pot cumpara carti? Eu am cumparat de pe Elefant pana acum, pentru ca am gasit aproape orice carte si la un pret bun.

6 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Majoritatea le comand de pe Elefant, îmi plac serviciile lor.
Libris mai este ok pentru că poţi avea transport gratuit uneori, am mai comandat şi de pe Cărtureşti atunci când voiam pe lângă cărţi şi ceaiuri (la Cărtureşti este fain că vine rapid comanda 24 h parcă)

| GabiDumitrescu a răspuns:

Elefant sunt uneori ok, in alte cazuri hoti. Vezi si carturesti, magazinele online ale librariilor mari gen Humanitas, samd.

| shrink a răspuns:

Are si eMAG carti

| Adry05 a răspuns:

Eu mai comand si de pe libris. Incearca si site-uri de anticariate si carti la mana a 2-a, pana la urma o cartr nu trebuie sa fie neaparat noua si dai si mai putini bani pe ea.

| Raven a răspuns:

Elefantul are prețurile cele mai mici, de obicei, iar dacă ești dintr-un oraș mare, ai posibilitatea de a ridica gratuit coletul de la pick up point.
Cartepedia are uneori reduceri măricele la cărți, am prins momente când aveau prețuri mai mici decât elefantul.
Libris are prețuri mari, nu iau decât dacă nu mai există altă variantă.
Am mai luat de pe portokal, eMAG, librăria București, okian.
La cărți în limba engleză recomand Books Express.
Și bineînțeles, direct de pe site-ul editurilor respective, mai ales nemira și editura Trei au uneori reduceri și campanii ( 2+1 gratis) avantajoase.
Dacă e vorba de cărți mai vechi, poți căuta și pe okazii, Târgul Cărții, Printre Cărți, anticariat-virtual.ro, karte.ro etc